Ik word misselijk als ik intiem word met een jongen

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb een vriendje gehad die ik echt heel leuk vond maar elke keer als we aan het zoenen waren of hij was me aan het knuffelen, werd ik ontzettend misselijk. 1 keer heb ik zelfs overgegeven.
    Nu heb ik een nieuw vriendje en heb ik dat gevoel veel minder maar toch soms wel. Wat is dit en wat kan ik eraan doen ?

    Reageer
    #2

    Bij het zoenen worden geur en smaakstoffen uitgewisseld. Op deze wijze keur je onbewust of de partner gezond is of genetisch bij je past. In het speeksel van de man zit ook een beetje testosteron. Bij het zoenen wordt dit ook uitgewisseld zodat het meisje meer opgewonden raakt en ontvankelijker is voor penetratie. Uiteraard moet zij hem dan al (onbewust)  goedgekeurd hebben.

    Mogelijk is het ook zo dat de man bij het zoenen vrouwelijk hormooninformatie ontvangt en onbewust kan detecteren of een vrouw op dat moment vruchtbaar is (de dagen voor de eisprong).

    Of dit ook bij jou speelt kan ik niet zeggen, maar het zou een oorzaak kunnen zijn. Als je nog jong bent kan het ook zijn dat je gewoon nog moet wennen aan het uitwisselen van geur, smaak en hormonen.

    Reageer
Reageer op: Ik word misselijk als ik intiem word met een jongen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief