Nerveus en misselijk

 • #1

  Sinds kort heb ik een vriendin, en ik voel voor de eerste keer echt liefde. Maar elke keer als ik met haar afspreek dan word ik opeens erg nerveus en daardoor erg misselijk waardoor ik moet overgeven en ik me niet op mn gemak voel. Dat is vooral vervelend als ik dus bij haar ben en ik steeds naar de wc moet. Ik ben bang dat ze er ook wel genoeg van zou krijgen en ik ben het ook al zat. Ik zou het tenslotte ook erg vreemd vinden als iemand dat probleem heeft als mij.

  is er toevallig een goed kalmeringspilletje die echt werkt hiertegen? of mischien een andere tip?
  ik wil zo graag dat ik hier eindelijk vanaf ben. want dit gevoel elke keer hebben is vresenlijk waardoor ik bang ben mezelf nooit fijn te voelen bij m'n geliefde.

  alvast bedankt.

  Reageer
  #2

  Hai Robbert, tja dat is een vervelende bijkomstigheid zeg. Eigenlijk zou je dol moeten zijn van verliefdheid, maar.......daar komt idd weleens misselijkheid en nerveusiteit bij kijken. Het lijkt me bij jou wel erg extreem. Heb je er al eens over gepraat met je vriendin of heeft ze al eens iets opgemerkt? Waarschijnlijk is zij zelf minstens zo nerveus en uit zij dat op een andere manier. Uit eigen ervaring weet ik wel hoe het is om misselijk en te moeten overgeven als ik nerveus ben en dat is geen pretje. Wat ik doe is dan een rennie of deflatine nemen tegen de misselijkheid of een kalmeringsmiddeltje. Zelf ben ik aan de "echte" kalmeringstabletten, maar dat zou ik geen aanrader vinden, omdat dit verslavend is. Probeer eens wat valeriaan of iets anders homeopatisch. Vraag het bij een reformhuis, drogist of apohteek. Wie weet helpt het je. En.....hou vol hoor niets mooiers dan liefde. Ik wens je heel veel wijsheid toe en vooral LIEFDE voor jullie beiden. En....probeer eens een gesprek hierover te beginnen met je vriendin. Ik hoop dat je je heel gauw meer op je gemak gaat voelen.
  Pien

  Reageer
  #3

  Haal: Plantival tabletjes, die kunnen je even helpen tegen de nerveusiteit.
  Succes, Brenda

  Reageer
Reageer op: Nerveus en misselijk
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief