Onveilig seks niet klaargekomen in mij morning afterpil genomen

 • #1

  Ik heb met mijn vriend onveilig seks gehad maar hij is niet in mij klaargekomen, en ik derna direct morning afterpil genomen. Er is nog 20dagen voor mijn menstrutie ik maak mij zorgen. Er zou tog geen zwaNgerschap zijn eh aub antwoord ik maak mij echt zorg ervoor.

  Reactie
  #2

  Dat is dan toch wel zeer onwaarschijnlijk

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief be√Įnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
  #3

  zeker? Dus ik moet mijn geen zorgen voor maken tog..?

  Reactie
  #4

  Ik zou me er geen zorgen over maken.

  Reactie
  #5

  oke hopelijk dankje wel

  Reactie
  #6

  Overigens zou ik rekenen vanaf de eerste dag van je menstruatie. Zonder klaarkomen klein risico en je ontregelt je hormonen met de map. Die is er echt voor noodgevallen.

  Reactie
  #7

  ja weet ik dat het enkel voor noodgevallen is maar we hadden geen condoom bij en ik ben ook niet aan pil. Hij is niet in mij klaargekomen dus ik had  voorzekerheid mornig afterpil genomen, ik heb beetje pijn aan mijn onderbuik en liezen dat kan zijn van die morning afterpil tog? en ik wil niet zwanger geraken ik moet tog mij geen zorgen voor maken tog ben ik bang..

  Reactie
  #8

  dat kunnen inderdaad klachten zijn van de MAP

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Onveilig seks niet klaargekomen in mij morning afterpil genomen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief