Begrip partner bij paniekstoornis

Online ZorgZus
  • #1

    Hey,

    Ik vroeg me af of er hier mensen zijn met een paniek stoornis die in een relatie zijn. Ikzelf neem Sertraline en Trazolan en verder nog druppels Lysanxia bij een paniekaanval.
    Soms heb ik het gevoel dat mijn vriend me op die momenten nog harder in de put duwt door te zeggen 'Ga nog maar een pilletje nemen!' of door me onnodig nog harder te laten paniekeren. Zijn jullie partners altijd even begripvol of kunnen ze ook van die kwetsende opmerkingen geven?

    Bedankt...

    Reageer
    #2

    Je vriend neemt je problemen niet serieus blijkbaar... Een partner die kwetsende opmerkingen maakt, onder welke omstandigheden dan ook, is een slechte partner in mijn optiek.

    Reageer
    #3

    Mijn vriend heeft een angststoornis en dagelijks paniekaanvallen.  Ik sta dus aan de andere kant. Maar ik vind de reactie van jouw vriend nogal bot. Sorry.  Als mijn vriend een aanval heeft praat ik met hem. Wat soms heel lastig is. Maar ik geef niet op voordat ik tot hem doordring.  Ik vind dat het grijpen naar medicatie om te kalmeren geen goede manier. Ik steun mijn vriend volledig en sta altijd voor hem klaar. Hij gebruikt momenteel alleen nog paroxetine en 1 diazepam ipv 12 per dag. Mocht je nog vragen hebben hoor ik het van je.

    Reageer
    #4

    Mee eens

    Reageer
Reageer op: Begrip partner bij paniekstoornis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief