Kom ik klaar of niet? Kom ik klaar of niet? - Medische Forum - Dokter.nl

Kom ik klaar of niet?

Online ZorgZus
 • #1

  Is Dit Een Orgasme?

  Als ik met vriendinnen over klaar komen praat, ervaren zij andere dingen dan ik en andersom. Ik heb al een paar jaar een relatie en heb niets te klagen. Maar mijn vriendinnen voelen het klaarkomen opkomen dat gevoel van 'bijna....bijna....'

  Ik daarentegen voel dat mijn vriend ineens iets raakt wat een lekker gevoel geeft. Zo lekker dat het een beetje pijn doet maar dat is geen ondraaglijke pijn en (het klinkt misschien raar) die pijn is dan toch ook wel weer fijn....Het is gewoon een gevoel in mijn lichaam. Dat gevoel is er dan even maar trekt weer heel snel weg.

  Hebben meer vrouwen dit? En is het eigenlijk wel klaarkomen of is het gewoon 'even' een fijn gevoel?

  Reageer
  #2

  Ik heb zelf een tijd gedacht dat dat gevoel een orgasme is maar ik was er niet zeker van, maar toen ik er dan werkelijk één kreeg was ik wel helemaal zeker! volgens mij kan je dus gewoon de volgende regel volgen: als je niet zeker bent, heb je nog geen orgasme gehad.

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
Reageer op: Kom ik klaar of niet?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif