Is dit klaarkomen?

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo kenners!

  Ik ben een vrouw van 34, heb 2 kinderen en ben al een tijd getrouwd. Onze relatie gaat heel goed, we vertrouwen elkaar volledig en we zijn gelukkig!

  Echter hebben we het volgende ‘probleem’.

  Ik heb het idee dat ik nog nooit ben klaar gekomen en heb (ik denk) daardoor nooit zin in seks. Dit hebben hebben we dan ook amper, ik denk 2x per jaar. Mijn man heeft zijn behoeftes en daar help ik hem dan soms mee.

  Ik kan zeker opgewonden raken en vind het dan ook heerlijk als we vrijen. Wat er alleen gebeurt is dat ik na een tijdje kramp krijg en daarna droog en niet meer opgewonden ben. Ik kan dan ook niet meer opgewonden raken. Ben ik dan klaargekomen en voelt het gewoon voor mij zo of speelt er iets anders? Ik heb in ieder geval het gevoel vroegtijdig gestopt te zijn.

  We hebben onlangs de satisfyer geprobeerd, maar hierbij hetzelfde resultaat alleen eerder. Ook heb ik zelf al heel vaak geprobeerd maar vind dit niet echt spannend. Het is zo’n domper als je fijn bezig bent en in een keer is het dan afgelopen.

  Kunnen jullie tips geven?

  Reageer
  #2

  Het kan een zenuwaandoening zijn. Bespreek het met de huisarts en laat je verwijzen naar een neuroloog

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
  #3

  Mocht ik er nu voor kiezen om dat niet te doen, hier een huisarts voor bezoeken, is dat dan een probleem?

  met andere woorden, mocht het iets neurologisch zijn is het dan een lokaal probleem of is er ergens anders in mijn lichaam ook iets mis en kan het andere klachten tot gevolg hebben als ik er niets aan doe.

  Reageer
  #4

  Het zal dan een lokaal probleem zijn. Je moet zelf weten of je daarmee naar de dokter wilt gaan of niet.

  Reageer
Reageer op: Is dit klaarkomen?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief