Mijn zus is overleden

  • #1

    Ik krijg geen hap door mijn keel.Alsof het opgedroogd en dicht gemetselt is.
    Ik voel bij mijn buik vlagen van warme narige gevoel(wtf is dit?).

    Al het levenslust heeft mijn lichaam verlaten. Alles wat mij plezier gaf is weg. wat voor zin heeft het leven elke moment kun je struikelen en neervallen. ik zie telkens scenarios waar ik of iemand dichtbij mij iets overkomt. ik zie haar ook en mijn maag wordt gevuld met warme narige gevoel.

    ik weet ze is dood en zal nooit meer zijn dit zeg ik telkens tegen mij zelf.
    Maar het voelt zo onrealistische aan. alsof ik in een droom leef dat ik iedere moment uit kan waken, maar nooit gebeurt.

    Ik voel ook spijt en teleurstelling. Ik wou zeggen tegen haar dat ik van haar hield ook al was ze soms een moeilijk mens(geestelijkgehandicapt) wst ze niks aan kon doen. en wanneer ik boos werd dit was omdat ik van haar hield. ik hoop dat ze dit weet ookal sprak ik niet meer met haar voor haar dood. ook al wou ik met haar praten maar dit niet deed om ruzies te voorkomen.

    iemand enige tips tegen die narige warme gevoel in buik en nu ook last van maagzuur.hoe lang duurt dit ellende waarom ben ik zo geraakt door dit en de rest van mijn familie niet.

    Reageer
    #2

    Misschien is het goed dat je dan eens met je huisarts gaat praten. Die zou je kunnen verwijzen naar een psycholoog voor wat professionele hulp om te kunnen verwerken

    Reageer
Reageer op: Mijn zus is overleden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief