Mijn mamma

 • #1

  Iets meer als 2 maanden geleden is mijn moeder overleden.

  Ik had een hele goede band met haar, kwam elke dag bij haar. Ik heb het er heel erg zwaar mee. Voor mij hoeft het allemaal niet meer hoor.

  Ach wilde het gewoon ff kwijt. Bedankt voor het luisteren.

  Groetjes Chantal

  Reageer
  #2

  Alsnog gecondoleerd met het verlies van je moeder en veel sterkte in deze moeilijke tijd.

  Reageer

  Omgaan met het verlies van een dierbare kan heel lastig zijn. Het gemis is groot en het belemmert je dagelijks leven. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  Dank jullie allemaal. Ik ben nu bij een praktijkondersteuner op verzoek van mijn moeder. Ja klinkt raar maar zei heeft mij gezegd hulp te gaan zoeken. Ik zou heel graag met lotgenoten willen praten. Van de week heb ik mijn tante een brief gestuurd daar wat vertelt over het leven met mij moeder en waarom het zo verschrikkelijk moeilijk voor mij is en ik kreeg zo een lieve reactie dat was zo fijn.

  Groetjes Chantal

  Reageer
  #4

  Het gaat niet zo goed met mij ben erg somber en voel me gewoon leeg.
  Dinsdag ga ik naar de huisarts met mij begeleiding en vraag verwijzing voor een psycholoog.
  Ben kapot van verdriet ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข

  Reageer
  #5

  Chantal, heel veel sterkte. Ik weet zelf ook hoe moeilijk het leven dan is. En ook dat dat heel lang duurt om ermee te kunnen leven. Maar bedenk maar dat jij je moeder levend houdt. Zo denk ik tenminste over mijn eigen gestorvenen.

  Reageer
  #6

  Chantal, gecondoleerd met het verlies van je moeder. En heel veel sterkte.

  Ik hoop dat je je al iets beter voelt dan tijdens je vorige bericht. Het is vreselijk om een dierbare te verliezen, en ik denk dat de pijn altijd zal blijven. Ik hoop dat je inmiddels bij een psycholoog bent geweest en je hulp hebt gekregen die jou een beetje kan helpen om dit te verwerken.

  Reageer
Reageer op: Mijn mamma
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief