heel erg last van hoofdpijn/vermoeidheid en zelfs paranoiia

  • #1

    hi, ik heb een tijd geleden een relatie gehad met iemand die zelf zegt manische depressiviteit te hebben gehad maar er nooit verdere uitleg over wou geven.
    nadat zij op een bijna onlogische manier de relatie verbrak in wat ik zou beschrijven als een manie, had ik op het eerste gezicht een gebroken hart en een depressie in de vorm van gigantische druk in mijn hoofd ,nu ben ik 2 jaar verder en heb ik nog last van erge hoofdpijn/vermoeidheid/paranoiia en ook vlagen van drukte/depressie en onzekerheid om de zoveel tijd sindsdien. mijn vraag is. is manish depressief besmettelijk? ik heb namelijk een half jaar met mijn hoofd tegen haar hoofd aangezeten op de bank en in het bed, 6dagen per week, ik heb ook gehoord dat het misschien schizofrenie zou kunnen zijn als je een goede band hebt met iemand en de hersenen van beide op elkaar afstemmen. sowieso is het vaker voorgekomen dat ik delen/gevoelens van mijn exen of mensen waar ik close mee ben heb gevoeld. maar dit is iets compleet nieuws, het lijkt zelfs alsof ik gek aan het worden ben soms.

    Reageer
    #2

    Manische depressiviteit, paranoia, depressies, schizofrenie zijn geen virussen of bacteriën. Dus niet besmettelijk. Dat zijn psychische aandoeningen.

    Reageer
    #3

    ja dat wist ik wel dat het geen bacterieen zijn, ik had het over de elektronische lading in iemand zijn hersenen, als beide mensen op elkaaar psychisch afstemmen. er zijn meer bekende zaken hier over , zoals bijvoorbeeld dat ik de dag dat mijn moeder ziek werd het zelf voelde.

    Reageer
Reageer op: heel erg last van hoofdpijn/vermoeidheid en zelfs paranoiia


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief