ik denk dat ik een meisje wil zijn ?

  • #1

    hoi ik heb eens een vraag ,
    sins een 4 maand geleden ben ik beginnen opzoeken info over transexuweelen en gender..
    ik ben echt in de war maar nu ik zo terug denk aan vroeger toen deed ik mijn zus haar slipjes en badpakken aan ? soms als ik ga slapen bid ik dat ik de volgende dag wakker word als meisje of in mijn vriendin haar lichaam ( ja ik heb een vriendin maar daar durf ik niets tegen te zeggen) ik voel mij eigenlijk een meisje maar ik ben geen homo ! maar als ik telkens naar een vrouw kijk denk ik was ik dat maar zo een mooi lijf benen buikje enz ik wil zelfs mijn vriendin haar pil pakken mag ik daar mee beginnen ik weet dat het niet goed is en dat er eerst stappen moeten gezegd worden zoals psychiater en kliniek maar dat durf ik echt niet !!ik wil gewoon (denk ik een meisje zijn )zonder al die dockters !! soms heb ik echt drang naar het aandoen van mijn vriendin haar kleren ! en dan trek ik mij altijd af als ik haar kleren aan heb !!! ik weet echt niet wat ik moet doen !! heelpp ik word gek ! soms denk ik ja laat het zo in mijn volgend leven kan ik kiezen tussen man en vrouw ! ik durf er echt tegen niemand over praten en deze site is dan ook het eerst waar ik men uitleg kan doen ! help

    als er iets niet duidelijk is vraag maar ik zal terug reageren !!! en alvast bedankt voor julie tijd

    Reageer
    #2

    Ik herken je gevoelens. Ik heb deze neiging ook al vanaf dat ik jonger was. De last is er vooral door de schaamte geweest, en nadat ik het beter begrepen heb van mijzelf heb ik het kunnen accepteren en veroordeelde ik deze gevoelens niet meer.
    Je zult er wel achter komen dat er veel mannen zijn die deze neiging of zo je wilt feti*sh hebben, en dat het helemaal niet zo raar is.
    Misschien dat er meer mannen (maar misschien ook vrouwen willen reageren).

    Reageer
    #3

    dus jij hebt dit ook ?? ( dan ben ik niet alleen dit doet al deugt !!! ) maar wat wil dit dan zeggen dat ik transexuweel moet worden ofwat?
    ik ben echt geen homo want ik zie vrouwen heel graag ! ik ga eingelijk liever met vrouwen om dan met mannen ik ben ook gevoeliger dan andere ! en kwa sterkte ben ik ook maar een zwakkeling ! en nee ik ben echt !!! geen homo !

    alvast bedankt voor je reactie !! dit doet echt deugt er met iemand kunnen over praten !!
    groetjes !

    Reageer
    #4

    Dit is toch gewoon tra*vestie.

    Reageer
    #5

    maar nee ik denk echt niet aan tra*vestie ik denk ook niet aan als man meisje te willen worden ( ik denk wel van word ik morgen maar wakker als vrouw !) maar ik wil me echt niet laten ombouwen ofzo !! weet je wel hoe een grote voete ik heb en hande ! dan lijk ik net op de grote reus dit wil ik nou ok niet !! ik denk dat het gewoon in men hooftje zit !

    groetjes !!

    Reageer
    #6

    Mode heeft gelijk, je neigt naar Tra*vestie, daar niets mis mee, dat kan gebeuren, hoe vreemd het er ook uitziet voor een buitenstaander.
    niet over piekeren, gewoon af en toe die dameskleren aandoen, als je dat accepteert word je waarschijnlijk al rustiger.
    sterkte, want lastig is het wel denk ik,
    Brenda

    Reageer
    #7

    Genderdysforie is de wetenschappelijke benaming voor problemen die zich situeren op vlak van de psychologische geslachtsbeleving. Geslacht wordt in de engelse taal als "gender" aangeduid. Dit begrip heeft echter een ruimere betekenis dan het puur biologische. Het verwijst ook naar iemands psychologische, sociale en juridische status.

    Het gevoel man of vrouw te zijn in al deze aspecten heet dan genderidentiteit, of met andere woorden; genderidentiteit is de psychische beleving man of vrouw te zijn. Deze genderidentiteit wordt waarneembaar door de handelingen die een persoon stelt in relatie tot de omgeving, en dit om uit te drukken dat hij of zij tot het mannelijk of vrouwelijk geslacht wenst gerekend te worden. De uitdrukking van iemands genderidentiteit in het openbaar heet dan genderrol. Anders uitgedrukt is genderrol het gedrag dat men stelt om te beantwoorden aan de gedragspatronen die, binnen een bepaalde maatschappij, gebruikelijk worden geacht voor man of vrouw.

    Aan het ontstaan van genderidentiteit gaat heel wat vooraf, het is een langdurig en complex proces dat beïnvloed wordt door zowel biologische, opvoedkundige en sociale factoren. Het is een proces dat aanvangt bij de verwekking en eindigt in de volwassenheid. Slechts wanneer het lichamelijke geslacht niet in overeenstemming is met de psychologische geslachtsbeleving spreekt men van genderdysforie.

    Iedere beleving van genderdysforie is heel individueel en kan gaan van licht tot heel ernstig. Er bestaan verschillende termen voor het aanduiden van gradaties van genderdysforie.
    T*avestie wordt beschouwd als een lichte vorm van genderdysforie, transseksualiteit als de meest extreme vorm, transgenderisme als een tussenvorm hiervan.

    Al deze vormen van genderdysforie hebben een uitingsvorm, want een psychisch onbehagen - licht of ernstig - kan niet weggecijferd worden. Hoe en in welke mate uiting zal gegeven worden aan dit gevoel, zal afhankelijk zijn van heel wat factoren. Maar vast staat dat het doel ervan steeds hetzelfde is: psychisch welbehagen, of een gevoel van evenwichtige genderidentiteit bereiken.

    Hoewel genderdysfore belevingen zo oud zijn als de mensheid zelf, toch bestaat er nog steeds geen éénduidig antwoord omtrent oorzaken. Zowel vanuit biologische als vanuit psychologische hoek, bestaan hypothesen.

    Reageer
    #8

    Help mij alsjeblieft...
    Ik heb hulp nodig. Om te zien, ben ik best een knappe jongen voor mijn 41 jaar, maar dat is juist mijn probleem. Ik voel me namelijk al vanaf mijn zesde toch heel iets anders en ik wordt er doodziek van om nog steeds mijn ware gevoelens niet te mogen uiten!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9
    Reageer
    #10

    De LKG T&T is een belangenvereniging van en voor alle betrokkenen en belangstellenden op het gebied van t*avestie, transgender en transseksualiteit.
    De LKG stelt zich ten doel een bijdrage te leveren aan de emancipatie van en de hulpverlening aan transgenders en andere betrokkenen.

    http://www.lkgtent.nl/

    http://www.dokter.nl/forum/Psychiatrie-overigen/106739-transsexualiteit/Page-2.html#202872

    Reageer
    #11

    hoi ik ben nu 35 en heb dit gevoel ook al heel ben er over gaan praten paar weken terug met vertrouwens persoon en heb het tegen hem verteld ga nu verder in gesprek met hem er over woon alleen ben merk dat nu het er uit is ik me stuk fijner voel en thuis nu gewoon me zelf kan zijn en dat is een vrouw naar buiten toe is het nog hele weg maar thuis ben ik sinds de week geen man meer leef thuis nu als ik geen bezoek heb gewoon als vrouw ook qua kleding dus

    Reageer
    #12

    Fijn Machiel dat je je gevoelens kunt uiten en kunt beleven. Dapper dat je hulp hebt gezocht en goed dat je hulp hebt gevonden. Er zijn veel mannen en vrouwen met transgender gevoelens of t*avestie-wensen. Succes met je uit-de-kast-komen verder.

    Reageer
    #14

    he dat gevoel heb ik ook en ik durf het ook niet te zeggen

    Reageer
    #15

    hoi ik ben will ik wil een meisje zijn maar ik durf het niet te vertellen

    Reageer
Reageer op: ik denk dat ik een meisje wil zijn ?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief