ik wil een meisje zijn.

Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

cm
KG
 • #1

  hey, ik ben een jongen van 18 en ik voel me egt niet goed als jongen, ik wil graag een meisje zijn, ik heb altijd met meisjes opgetrokken en ik kijk naar meisjes kleding, make up enzo, en denk dan bij mezelf als ik een meisje was zou ik dit kopen en aandoen.

  ik heb al seks gehad met een meisje en met een jongen (pijpen) ik vind er niets aan.... ik wil een relatie ik als meisje en dan een jongen aan men zij

  ik speel een online spel en ik speel daar al sinds mn 12 jaar als meisje op, daar voel ik me beter omdat ik daar ben wie ik wil zijn.

  ik heb het tegen 2 vrienden gezegt en zij zeggen dat ze er absoluut tegen zijn maar dat ze me zeker niet gaan laten vallen.

  ik wil ook niet dat iemand weet dat ik ooit kevin was ik ben bereid om een heel nieuw leven te beginnen als meisje ik heb zelfs al nagedacht HOE IK WIL NOEMEN!

  ik heb paar vragen hierover:
  1: kostprijs
  2: zie je dat dan nog aan die persoon dat ie ooit een jongen was?
  3: als je een relatie aangaat met een jongen als meisje moet je dat dan zeggen dat je ooit een jongen was?
  4: kan ik dan zwanger worden?
  5: het orgasme? is dat hetzelfde?

  Reactie
  #2

  beste kevin heb je hier al met je ouders over gepraat ik denk dat het best verstandig is om het met je ouders er over te hebben.

  Reactie
  #3

  Hey Kevin,

  1. Dit komt later allemaal. Je zal eerst jaren lang psychologisch beoordeeld worden aangezien dit niet iets is wat terug te keren is. Dit klinkt gemeen, maar er zijn meerdere mensen die dit willen maar waarbij het uiteindelijk gewoon een fase blijkt te zijn. Ik ken er persoonlijk 2 die uiteindelijk na 2 jaar geen verandering meer wilde.

  2. Aan sommige meisjes zie je dat ze ooit een man waren. Je bouw veranderd namelijk heel weinig. Je benen en schouders, je kaaklijn etc blijft hetzelfde. Als je al een vrouwelijk voorkomen heb zal dat helpen.

  3. Ja. Hoeft niet meteen met de eerste date maar het zal vanzelf te zien zijn als ze je nieuwe vagina zien. Het ziet er namelijk niet helemaal uit als een echt vrouwelijke vagina. Je kan documentaires zien over hoe het penis omvormen tot vagina precies in zijn werk gaat.

  4. Nee, ongesteld word je ook niet, je hebt geen baarmoeder natuurlijk.

  5. Verschillende meningen over. Ik zou documentaires erover gaan kijken als ik jou was. Zijn er genoeg op het internet te vinden.

  Reactie
Reageer op: ik wil een meisje zijn.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief