Narcist of psychisch

 • #1

  Hoi, ik zit met een probleem. Ik woon sinds een maand weer thuis bij mijn ouders nadat ik een jaar op mijzelf heb gewoond. Mijn vader is een apart type. Hij gaat nooit naar de huisarts: hij heeft 10 jaar met een vetbult in zijn nek gelopen (extreem zichtbaar) waar kanker in zat, en nu heeft hij al een maand of 4 een prostaatonsteking wat enorm stinkt (sorry voor de details), en hij wordt alleen maar boos.

  Hij probeerde mijn moeder net nog te slaan omdat zij (alweer) aangaf dat hij naar de huisarts moet gaan.

  Hij wordt zo snel boos om alles, en maakt dan enorm denigrerende opmerkingen om iemand omlaag te halen in zijn ogen. Laat ook nooit iemand uitpraten, is echt enorm denigrerend. Heeft volgens mij geen idee wat hij aanricht bij anderen.

  Ik heb een vermoeden dat hij enorm verward is (vergeet ook veel). Hij reageert middenin een gesprek alleen maar “Ja precies” om voor mijn gevoel een beetje mee te gaan in een gesprek.

  Hebben jullie tips om hier mee om te gaan?

  Reactie
  #2

  Dat is lastig... Hij zou zelf voor hulp naar de huisarts moeten gaan

  Reactie
  #3

  Hey,

  Wat een nare situatie!

  Je schrijft dat je vader ook verward is af en toe. Mijn schoonvader heeft blaaskanker gehad en vele blaasontstekingen. Die raakte dan ook warrig en vergeetachtig. Normaal is hij juist een heel positief persoon,maar dan werd hij ook mopperig en humeurig. Volgens de huisarts en oncoloog zou dat door de ontstekingen komen.

  Ik hoop dat je je vader toch zo ver krijgt dat hij zich laat onderzoeken. Sterkte in elk geval met alles!

  Groetjes Suzan

   

  Reactie
Reageer op: Narcist of psychisch
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief