liegen

  • #1

    na een periode dat ik 1 maand ontrouw ben geweest, heb ik nu al 6 maand rond de pot zitten draaien en lieg ik over bepaalde dingen. Ik doe dit meestal nt bewust. Erna besef ik het wel maar durf niet meer te zeggen dat ik gelogen heb. Nu besef ik ook dat ik vroeger ook al veel gelogen heb. Ik lieg doordat ik een grote verlatingsangst heb en hierdoor een muur opzet en lieg om mezelf te beschermen. Mijn man is het beu en ik voel dat hij mij wil opgeven. Ik ben ten einde raad ??

    Reageer
    #2

    Zoek dan hulp voor het liegen. Ga hiermee naar een psycholoog

    Reageer
    #3

    Hey,

    Als je echt voor je relatie met je man wilt gaan, wees dan open tegen hem. Anders blijf je liegen en snap ik heel goed dat bij hem de bom barst als het dan als nog uit komt....

    Praat met hem. Over wat jij voelt,maar ook hoe hij zich hier bij voelt.

    En je zou zelf hulp kunnen zoeken om met je eigen gevoelens en angsten om te gaan. Voor je man zal dit ook een positief teken zijn dat je voor jullie relatie wilt vechten.

    Eerlijkheid is zo belangrijk in een relatie, net als praten met elkaar. Als jij je afsluit, uit angst hem te verliezen,kan hij dat ook verkeerd opvatten en denken dat je juist hem niet meer wilt.

    Ik hoop dat jullie er uit komen!

    Groetjes Suzan

    Reageer
Reageer op: liegen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief