Het gevoel dat ik dingen heb gedaan, terwijl dat niet zo is

  • #1

    hallo,

    Ik ben een meisje 17 jaar en heb deze laatste 3 dagen een raar hoofd (?). Ik probeer het uit te leggen. Mijn hoofd zegt dat ik zekerweten iets heb gedaan, terwijl het niet zo is. Bijvoorbeeld: ik wist zeker dat ik had ingelogt op mijn laptop en was aan het wachten tot hij was opgestart, bleek dat ik niet was ingelogt. Ik wist zeker dat ik al mijn eten had gegeten, later bleek dat ik nog 2 broodjes had liggen en er nog maar 1  op had. Vandaag op de fiets wist ik zeker dat ik had gekeken en mijn hand had uitgestoken, was het niet zo en had ik bijna een aanrijding. Zo kan ik wel doorgaan met voorbeelden opnoemen. Ik heb dit nu al voor 3 dagen en bijna de hele dag door. Het gebeurd bij kleine en grote gebeurtenissen. Maar het rare is dat ik gewoon echt 100 procent zeker weet dat ik het gedaan heb, maar als het dan blijkt dat het niet zo is, ben ik helemaal in de war en confused. Ik moet dan even weer een soort bijkomen en bedenken wat er nou is gebeurd en hoe het kan dat hetgene wat ik dacht gedaan te hebben, niet is gebeurd. Wat kan de reden hiervoor zijn? Ik heb ook het gevoel dat ik er niet helemaal bij ben met mijn hoofd. Ik heb verder niet klachten. Alleen misselijk en een soort druk in mijn hoofd, maar ik weet niet of dat ermee te maken kan hebben. Weet iemand wat het kan zijn en hoe ik er mee om kan gaan?

    groetjes

    Reageer
    #2

    Hi,

    Wat naar!

    Heb je het de laatste tijd druk gehad met school/stage/werk/privé of iets in die richting? het zou kunnen zijn dat het allemaal even te veel is geweest en je daardoor niet zo lekker in je vel zit. Ik denk niet dat iemand hier het wondermiddel heeft om dit snel op te lossen. Wel zou ik proberen om te letten op voldoende slaap, beweging én goede voeding.

    Ik zou een afspraak bij de huisarts inplannen om dit te bespreken.

    Groetjes

    Reageer
    #3

    dat komt waarschijnlijk omdat je met andere dingen in je hoofd bezig bent

    Reageer
Reageer op: Het gevoel dat ik dingen heb gedaan, terwijl dat niet zo is


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief