Wazig gevoel

  • #1

    Ik dacht dat ik gek begon te worden of alzheimer begon te krijgen, maar zie dat er meer mensen last van hebben. Ik kamp er echt al jaren mee! Vaak stresserende jobs gehad die heel vaak frustraties meebrachten. Ik heb al jaren geleden wel het gedacht gehad dat ik een wazig gevoel had, maar het leek zo wat een kater gevoel, maar dan zonder de misselijkheid. Nu is het het laatste jaar enorm verergerd. Ondertussen paar keer zelf van job moeten veranderen gewoon omdat ik de druk niet meer aankan. Helaas iedere keer in dezelfde sector met de dezelfde stressproblemen dus het lost niet op. Concentratie is echt ver zoek. Een normale conversatie kan ik ook bijna niet volgen, mijn gedachten zijn direct ergens anders. Ik kan niets onthouden, gisteren nog 10 minuten moeten denken op wat ik dag voordien gegeten had... . Verschrikkelijk! Ook aan iets beginnen is zo moeilijk omdat ik gewoon rust wil. Van mei tot juni heb ik dan met zware slapeloosheid gekampt. Dit is intussen verbeterd door Arginine supplement! ( echte aanrader !)
    Ik neem ook dagelijks veel vitamines al jaren. 450 mg magnesium, calcium, omega 3, dopamine, aminozuren, L-carnitine, Gaba ( voor het slapengaan).
    Ik neem deze vitamines al zeker 4 jaar. Soms zit ik een dag of 2-3 zonder en dan zie ik het zo verergeren.
    Deze vitamines waren ook broodnodig voor mijn competitie sport, nu nog enkel recreatief. Ik eet ook gezond en heb een goede BMI van 23.

    Ik sta op het punt om een psycholoog te raadplegen of een hersenscan te laten maken. Ik heb het gevoel dat ik niet meer van het leven kan genieten. Ik weet soms niet meer wat mijn interesses zijn, welke films ik graag zie en welke muziek ik graag luister,... . Sociaal contact zit er amper in, ik moet altijd enorm moeite doen om deel te nemen aan conversaties en mee te volgen. Ik heb echt gevoel dat deze "waas" mijn leven overneemt.
    Als iemand een tip heef, alle hulp is welkom

    Reageer
Reageer op: Wazig gevoel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief