Depressie/ rouw

Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

cm
KG
 • #1

  Ik weet niet meer wat ik moet doen
  Begin oktober is mijn pleegvader overleden, hij was alles wat ik had, ik heb 14 jaar met hem samen gewoond.
  Ik heb sinds zijn overlijden hele erge zelfmoordgedachtes, het liefste wil ik hier niet meer zijn, dit gevoel is de hele dag aanwezig, in de avond het meeste.
  Ik slaap al drie maanden heel slecht. Ik ben nu bijna 20 kilo afgevallen, ik heb geen eetlust , ik huil elke dag en ik snij mijzelf al bijna een maand lang elke dag.
  Ik kreeg eerst sertraline van de psychiater maar nu sinds twee weken slik ik prozac / fluoxetine 20 mg per dag.
  Het probleem is : door mijn paniekaanvallen en het vele huilen moet ik veel overgeven, word dit medicijn wel opgenomen als ik zoveel moet overgeven?
  Ik merk helaas nog geen verschil, ik weet niet zo goed meer wat ik moet doen.

  Reactie
  #2

  het middel zal nog even nodig hebben voordat het echt gaat werken. Overgeven heeft alleen maar invloed op het medicijn, als dat binnen 4 uur na inname is.

  Reactie

  Leven met angst kan je dagelijks leven nogal belemmeren. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook in dat geval helpen wij je graag verder.

  Angst. Wat te doen als het je leven beheerst?
  Angst. Wat te doen als het je leven beheerst? Angst kan je behoorlijk in de weg zitten Leven met angst kan je dagelijks leven nogal belemmeren. Misschien denk je... Lees verder
  Advertorial
Reageer op: Depressie/ rouw
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief