Verward en niet zichzelf

  • #1

    Mijn vriend had ongeveer 3 weken geleden een aanval(leek op een epilepsie aanval) hij voelde zich die hele dag al niet zo lekker(misselijk en duizelig). Ik belde ambulance, die kwam redelijk snel. Ik liep even naar beneden om de deur open te doen, toen ik weer terug kwam keek mijn vriend heel angstig en verward(zeer grote ogen) en was totaal niet zichzelf. Ze hebben hem toen even meegenomen naar het ziekenhuis voor onderzoek, daar bleek alles in orde en epilepsie was uitgesloten. In het ziekenhuis zeiden ze dat hij waarschijnlijk gewoon was flauwgevallen. Hij mocht dus gelijk weer naar huis(hij voelde zich alweer een stuk beter(doordat hij in het ziekenhuis zuurstof en vocht kreeg)).
    Eenmaal thuis voelde hij zich alweer heel snel misselijk en duizelig. De volgende dag was dat nog steeds zo en kon ook niks binnenhouden, ik ben toen even met hem naar zijn huisarts geweest die zei dat hij waarschijnlijk een buikgriep had. Daarna ging het snel weer beter hij voelde zich alleen nog erg verward, dat is in de loop van de tijd steeds beter gegaan. Tot de laatste paar dagen. Hij is erg verward en niet zichzelf, hij is vaak agressief en weet niet of dingen echt zijn of niet.
    Heeft iemand een idee wat dit kan zijn? Of misschien zelf meegemaakt?
    Ik maak me erg veel zorgen om hem

    Reageer
    #2

    je moet 1 ding heel zeker weten: heeft hij drugs gebruikt?
    Zo, ja, dan is dat de verklaring, zo nee, terug naar de huisarts en een verwijzing vragen want dit klopt natuurlijk niet!
    Sterkte Brenda

    Reageer
    #3

    ja. daarover moet je direct de huisarts/weekendarts bellen!!

    Reageer
    #4

    Hij heeft vroeger veel geblowd, maar is daar al halfjaar meegestopt. Kan dat dan nog een rol spelen?
    Ik ga zeker huisarts nog een keer bellen.

    Reageer
    #5

    jazeker!
    Mensen hebben geen idee hoeveel schade drugs toebrengt aan hersenen en longen b.v.
    vraag hulp! Brenda

    Reageer
    #6

    Ga ik zeker doen, bedankt:)

    Reageer
Reageer op: Verward en niet zichzelf


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief