bloeduitslag wel betrouwbaar?

  • #1

    Ik heb pas geleden de uitslagen van mijn bloed gekregen, heb zelf ook een kopie gevraagd zodat ik het goed kon bekijken via huisarts. (SHL groep)
    Alles is prima in orde, dus was heel erg opgelucht. Mijn cholesterol was nu wel erg laag voor mijn doen omdat ik altijd bekend ben met een hoge waarde.
    De gedachte spookt nu door mijn hoofd of dit wel klopt en dat er niet per ongeluk buisjes bloed zijn verwisseld. (Heb wel rode gistrijst geslikt de afgelopen maanden)
    Kan ik er van uit gaan dat dit gewoon in orde is of komt het wel eens voor dat er een fout gemaakt wordt?

    Reageer
    #2

    Rode gist rijst tabletten bevatten een statine die het cholesterol verlaagd. Ik ga er vanuit dat je dat wist en je ze daarom ook bent gaan nemen . Dan is het dus niet zo heel vreemd dat je cholesterol is gezakt.

    Reageer
    #3

    Ja dat wist ik wel Tandor, maar ik had niet verwacht dat je LDL cholesterol zo zou dalen. Hjj is van 4.2 naar 2,2 gegaan met Rode gist rijst, ik was daar verbaasd over vandaar dat ik deze vraag stelde of dit wel klopte..

    Reageer
Reageer op: bloeduitslag wel betrouwbaar?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief