Darmen

  • #1

    Hoi tandor,

    Ik heb hele erge hypochondrie.

    Ik heb ook sinds twee maanden buikklachten, in mijn rechter zij en rug doet t zeer. Ik heb een bepaalde plek op mijn rug wat echt goed zeer doet als ik er op druk. Echt buikpijn heb ik niet dat is het gekke, wel poep ik al tijden lang geel slijm, wat een beetje naar vis ruikt heel vies. Ben misselijk en heb 37,7 graden vaak. Ik heb bloedonderzoek urine en een echo gehad en dat was allemaal goed behalve erg lage b12 en d waardes.

    Ik ben zo onwijs bang voor darmkanker dat het me hele dagen beheerst. Die plek op me rug denk ik steeds aan wervel ofof bot kanker dat het al is uitgezaaid. Ik heb het ni al twee maanden op de zelfde plek en als ik lig op me zij voel ik de plek in mijn zij en rug ook erg goed. Als ik ergens heen ga voel ik me ineens onwel worden en helemaal niet lekker en misselijk als ik dan op bedde ga liggen gaat t weer oke. Ook voel ik mijn rechter arm minder, naja mminder hij is erg zwaar, en soms tintelt hij dat heeft misschien te maken met mijn rug. Ik heb ook een knobbel in mijn borst maar twee dokters zeggen dat ik me daar niet druk om moet maken. Mijn ontlasting is ook de ene keer zacht andere keer normaal en dan weer weinig en dan weer drie keer per dag ik ben 24 jaar, alsjeblieft wat kan het zijn? Op de echo konden ze door lucht mijn darmen niet zien. Ik ga maandag weer naar de huisarts. Maar zoveel geel slijm en dan amper buikpijn is juist een teken van darm kanker toch!! Oja ik heb ook al twe maanden een kloppend gevoel in mn rechterzij eventjes en dan is het weer weg. Kan je er alsjeblieft iets over zeggen

    Reageer
    #2

    Het zijn toch allemaal klachten die wel bij hypochondrie en een tekort aan Vit B12 passen. Daarnaast zul je ook nog hyperventileren. Er is  geen enkele reden om aan darmkanker te denken of botkanker. Dat is toch een angst die niet reëel is.

    Reageer
    #3

    en dat gele slijm de hele dag al? en juist geen buikpijn hebben maar wel gekke ontlasting Dat is niet heel goed lijkt me toch? Het voelt alsof ik moet poepen maar er komt steeds alleen slijm mee:( Kan het ook een spier zijn in mn rug wat precies zeer doet op een plek, het maakt me bang omdat mijn arm heel zwak is.

    Reageer
    #4

    Dit komt er de hele dag uit me

    Bijlagen:
    Reageer
    #5

    Dat is geen teken van darmkanker.  Ga maandag met de klachten naar de huisarts en laat een ontlastingsonderzoek doen

    Reageer
    #6

    Waar denk jij aan dan?? Aangezien mijn ontlasting nu zo is als vandaag er waren ook geen onstekings waarden in me bloed gevonden.

    Reageer
    #7

    PDS of misschien een darmbacterie

    Reageer
    #8

    Door stress kunnen je darmen ook meeregelmatig slijm gaan produceren. Ook melkproducten hebben invloed op de slijmvorming. Ik heb zelf ook zoiets gehad, soms nog heel iets. Kwam bij onderzoek niks uit. Dus laat je niet gek maken door je eigen gedachten!
    Heel veel sterkte!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hai Hypo,

    Ik ben zelf 28 en loop al 3 jaar met buikklachten waar veel angst bij komt kijken. Afwijkende ontlasting, veel misselijkheid, opgezette "slang" in mn buik. Darmkanker??? Blinde darm?? Darmafsluiting? Ik had erg veel buijpijn, achteraf bleek dat te komen van gespannen buikspieren die ik onbewust op spanning zette.
    Jou klachten lijken ook echt weg te komen van angst. Je wilt niet weten wat dat met je lijf doet. Ik loop nu zelf bij de bekkenfysio (voor spieren ontspannen) en bij de psycholoog. Ik weet niet of je al hulp hebt gehad, maar zoek het op of je bent je hele leven bezig met ziektes terwijl we niks aan de hand is, zo zonde! Ik zeg dit omdat dat bij mij zo is.

    Groetjes Sanne

    Reageer
Reageer op: Darmen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief