Controlegedrag

  • #1

    Ik ben hypochonder en heb last van controlegedrag. Als ik iets voel blijf ik drukken en wrijven op die plek. Nu voelde ik in me bovenbuik iets opgezet waarschijnlijk een spier in het midden van mijn buik nu heb ik zo lopen drukken dat het helemaal beurs is. Ik moet proberen om dit nirt te doen maar automatisch doe ik het.Ik ging net douchen en voelde ik naast die plek allemaal bobbels onderhuids. Kan dit komen het drukken en wrijven op mijn buik?

    Reageer
    #2

    Ja hoor, dat kan daar een gevolg van zijn.   Ben je in behandeling voor de hypochondrie?

    Reageer
    #3

    Ja klopt ben nu halverwege mijn behandelingen en heb heel lang buikpijn gehad na maanden eindelijk erachter dat ik koemelkallergie heb. Dus dat gelukkig naast me neer kunnen leggen en nu dit weer.

    Ik voel echt steeds meer bulten maar mijn man zeg dat ik zelfs overdag zonder dat ik er erg in hebt loop te duwen. Snachts weet ik het want dan wordt ik wakker en ga ik controleren.

     

    Reageer
    #4

    Bespreek het in ieder geval met de therapeut

    Reageer
    #5

    Dat ga ik zeker doen. Ik ben in ieder geval blij dat die bobbels door mijn gedrag waarschijnlijk komen want wil niet voor elkaar dingetje naar de huisarts. Ik probeer er maar een week vanaf te blijven en dan zou het toch minder of weg moeten zijn die bobbels door het wrijven?

    Reageer
    #6

    Dan zou dat minder moeten worden.

    Reageer
Reageer op: Controlegedrag


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief