Weet niet wat ik moet doen

  • #1

    Hey allemaal,
    Ik ben in behandeling voor NAO en ik dacht dat het veel beter ging. We zijn wegens een andere behandelaar overgestapt naar EMDR therapie voor de herinneringen aan pesten van vroeger. Ik heb het alleen soms nog heel lastig met eten. Ik eet wel, maar ik voel me altijd dik, lelijk en waardeloos. Als ik met mijn vriendinnen wegga twijfel ik eraan of ze niet liever zonder mij zouden gaan. Ik voel me ook gevangen thuis en ik heb steeda vaker dat ik in een donkere wolk zit en ik alleen maar dood wil. Het leven is niet leuk of mooi, het is zwart en donker en leeg. Wat moet ik doen? Ligt dit alleen aan mijn eetstoornis of zijn die donkere moods normaal? Ik haat mezelf zo! Ik heb btw geen ondergewicht en ik ben 16 jaar en 10 maanden oud.
    Xx

    Reageer
    #2

    Ik zou dit zeker bespreken met je arts! Het is alleen maar vervelend voor jezelf. Dit kan zeker met je eetstoornis te maken hebben.

    Maar op jou leeftijd hebben heel erg veel meisjes last van een laag zelfbeeld, terwijl dit helemaal niet nodig is. Wees blij met jezelf en je vriendinnen willen natuurlijk wel dat je meegaat!

    Reageer
Reageer op: Weet niet wat ik moet doen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief