Verslaving laxeerpillen

  • #1

    Sinds 7 jaar slik ik laxeerpillen. In eerste instantie om af te vallen en daarna ben ik ermee door gegaan om op gewicht te blijven. Helaas kan mijn lijf nu niet meer zonder, ook al wil ik heel graag stoppen. Zodra ik dit probeer, zwel ik op en kom ik aan. Hoe kan ik ooit stoppen zonder dat dit aan mij te zien is?

    Reageer
    #2

    Ik zou je willen aanraden om daarmee naar de huisarts te gaan.

    Reageer
    #3

    Belangrijk voor een goed gewicht is om te zorgen voor  complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Dan blijft je bloedsuikerspiegel stabiel, wat beter is voor je hormonen en neurotransmitters. Daarnaast kunnen diverse vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren helpen je bloedsuikerspiegel stabiel te houden. Heb zelf in het verleden een eetstoornis gehad, braken en laxeren. Toch ben ik superslank. Realiseer je wel dat laxeermiddelen zorgen voor tekorten aan allerlei voedingsstoffen, waaronder kalium. Had vroeger een middel met magnesium, calcium en kalium erin, phosetamin genaamd, dat mijn klachten als trillerigheid tegen ging.

    Reageer
Reageer op: Verslaving laxeerpillen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief