Dwang met cijfers?

  • #1

    Ik moet op mijn telefoon altijd op What'sApp laatst gezien zijn om bijvoorbeeld: 20:00, 20:05, 20:10, 20:15 en zo maar door. Maar bijvoorbeeld 20:03 kan niet. Dat kan wel, maar dan voel ik me ongemakkelijk. Het moet gewoon een 'mooi' getal zijn. Bij bijvoorbeeld 20:09 gaan mijn haren al overeind staan!! Hetzelfde heb ik met het volume van de tv. Het moét rond zijn. Dus bijvoorbeeld 10, of 20, etc.. 17 kan niet. Ik heb een obsessie met getallen denk ik. Sommige kan ik niet uitstaan. Bijvoorbeeld 89, 33, 87 zijn in mijn ogen hinderlijk. Mooie getallen zijn dan bijvoorbeeld weer 40, 12, 70..
    Er zit eigenlijk niet echt logica in denk ik..

    Reageer
    #2

    Heb je dat dwangmatige ook nog met andere dingen?
    Hoe oud ben je?

    Reageer
    #3

    Ik ben 18 jaar.
    Hmm, ik heb wel dat ik bijvoorbeeld soms de deur drie keer moet openen en sluiten. Ik kan het wel laten, maar dan voelt het ongemakkelijk. En als ik met mijn scooter op een fietspad rijd, moet ik bij elke streep op de weg met mijn voet tikken. Of ja, niets 'moet' maar ik kan het niet laten. .

    Reageer
    #4

    Ga eens met die klachten naar je huisarts en bespreek het met hem/haar

    Reageer
Reageer op: Dwang met cijfers?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief