Ik heb ook dwangstoornis!!

  • #1

    Ik wordt er helemaal gek van, iedere keer kijken in de kast en dan niet 1 of 2 keer maar meerdere keren onder mij bed kijken of de ramen allemaal dicht zijn de deuren of dat ik controleer of de strijkijzer wel niet heet is(terwijl ik em niet heb gebruikt).
    Kijk echt onder alle bedden, achter de deuren en ben er nu gewoon kapot van.
    Ik weet het niet meer wat moet ik doen!!!

    Reageer
    #2

    Hallo,

    Ik heb alle een tijdje een dwangneuro. Ik ben hiervoor a enige tijd in therapie bij een Psycholoog. Als ik jou verhaal lees dat lijkt dit ook op een controle dwangneuroze.
    Ik denk dat een bezoek aan jou huisarts de moeite waard is

    Reageer
    #3

    He hallo Soof

    Ik denk dat je net als ik controle wil uitoefenen enkel gaat het bij jou om materieele zaken. Je bent onzeker en wil alles checken. Een korte periode heb ik dat ook wel gehad. Sommige mensen zijn onzeker en checken dubbel of de auto op slot is of de deur vast is maar zoals bij jou lees ik dat het uit de hand aan het lopen is. Ik raad jou ook aan eens bij een therapeut langs te gaan.

    Reageer
Reageer op: Ik heb ook dwangstoornis!!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief