Verzonnen scenario’s

 • #1

  Ik heb al heel mijn leven last van verzonnen scenario's.
  Mijn dag kan perfect gaan waarna er iets klein gebeurd dat ik niet leuk vond en daarna begint mijn brein alle mogelijke scnario's te maken over wat er nu allemaal kan gebeuren uit dat kleine voorval. Ik loop dan ook altijd e´kele dagen met angst of depressieve gevoelens rond omdat ik bang ben over mijn verzonnen scenario's.

  Een keer dacht ik dat ik iemand had aangereden omdat ik een geluid hoorde(terwijl ik was gestopt met mijn auto om te kijken maar er was niemand te zien, dit zal wss een steen of takje zijn geweest) daarna heb ik dagen lang vol angst robdgelopen en depressieve gedachten. Mijn verzonnen scenario's zijn nooit realitsisch en een deel in mijn weet dat ook maar toch blijf ik piekeren en dit beinvloed mij en mijn omgeving enorm want mensen vinden mij zeer vermoeiend omdat ik altijd bevestiging nodig heb. Iemand hier ervaring mee?

  Reageer
  #2

  Nee. Maar ik zou er wel serieus mee naar een psychiater gaan. Ik denk dat dit je hele leven ontwricht als je geen specialistische hulp of medicatie krijgt.

  Probeer je omgeving niet te overbelasten, maar er zelf mee aan de slag te gaan. Uiteindelijk haken mensen af

  Reageer
Reageer op: Verzonnen scenario’s
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief