Dun of dik?

 • #1

  Ik denk niet dat ik last heb van depressie, want overal voel ik me goed in mijn vel. Ik heb alleen een probleem en wist niet bij welk forum ik dit kon plaatsen, ik ben nooit naar de dokter geweest hiervoor: ik had denk ik een soort eetstoornis toen ik ongeveer 12 was. Op die leeftijd woog ik namelijk evenveel als een gemiddeld 10 jarig meisje en ik ben zelf redelijk lang. Dit kwam door afvallen. Ik heb nu een gezond BMI en heb geen last meer van de dwang om af te vallen. Ik heb wel ergens anders last van en zou graag willen zien of iemand hier een rede voor kan geven. Ik word vaak gezien als her meisje met het perfecte lichaam, maar soms als ik in de spiegel kijk vind ik dat zelf ook. Andere keren als ik in de spiegel kijk ben ik ineens veel dikker of veel te dun. Hoe komt dit? Heeft dit met mijn verleden te maken?

  Reageer
  #2

  Dat kan inderdaad met je verleden te maken hebben of met hoe je je op dat moment voelt.

  Reageer

  Iedereen voelt zich wel eens somber en down, geen zin om dingen te ondernemen en moe en lusteloos. Soms huilbuien zonder echte aanleiding. Normaliter gaat dit ook weer na enkele dagen over. Maar soms houden de klachten langer aan.

  Depressieklachten? Test ze zelf!TEST JEZELF
  Partner content
  #3

  Hoi anoniem meisje
  Dit heeft inderdaad met je verleden te maken, ik had namelijk precies het zelfde twee jaar terug en ben er nog steeds niet van af maar ik eet verder wel gewoon normaal gezond.
  Ik heb wel depressie en snij mezelf ben blij dat jij daar geen last van hebt.
  Wat wel zou helpen ik naar een psygihater omdat jij je soms nog dik voelt het kan echt helpen :))

  Reageer
Reageer op: Dun of dik?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief