Altijd gestresst

 • #1

  Hoi beste mensen,

  Ik heb last van extreme stress en ik laat me altijd opjagen op me werk.

  Vb ik moet altijd een collega helpen als hij het druk heeft met de verzendingen klaar maken en elke keer als ik hem help kijk ik vaak naar de tijd in de hoop dat ik het af krijg omdat de zending zo wordt opgehaald terwijl hij dan rustig op zijn kantoortje gaat zitten en even later met een boterham in zijn hand langskomt en mij vraagt hoe ver ik ben.

  Ik wordt gebruikt, i know maar ik kan niet opkomen voor mezelf. Ik heb een goede naam in ons bedrijf en dat wil ik ook zo houden. De hardwerkende man die nooit zeurd en alles doet.

  Ik ben nu zo ongelukkig! Ik merk dat hoe hard ik ook werk en hoe goed ik ook ben zij mij als een nummer zien en hier wordt ik ook niet goed van. Het is niet alleen hier zo bij mijn vorige werkgever ook.

  Pls help hoe los ik dit op?.

  Reageer
  #2

  Trouwens soms wil ik minder hard gaan werken maar ben dan bang dat ik niet meer uitblink als de hardwerkende man die alles afkrijgt en bij een reoorganisatie zij mij dan om die reden eruit zullen knikkeren.

  Reageer

  Iedereen voelt zich wel eens somber en down, geen zin om dingen te ondernemen en moe en lusteloos. Soms huilbuien zonder echte aanleiding. Normaliter gaat dit ook weer na enkele dagen over. Maar soms houden de klachten langer aan.

  Depressieklachten? Test ze zelf!TEST JEZELF
  Partner content
  #3

  "Ik heb een goede naam in ons bedrijf en dat wil ik ook zo houden. De hardwerkende man die nooit zeurt en alles doet." Wellicht doe je te veel zonder morren, en dan wordt er misbruik van je gemaakt. Met goede naam heeft dat net veel te maken. Je geeft geen grenzen aan. Misschien een cursus "assertief zijn" volgen.

  Reageer
Reageer op: Altijd gestresst
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief