Geen Motivatie.

  • #1

    Hallo , ik ben Shanice.
    12 jaar oud en ik zit in de brugklas. Ik heb geen motivatie en of doelen voor de toekomst. Ik heb ook geen idee waarom of hoe ik verder wil gaan. Ik heb niet echt een leuke jeugd gehad, gescheiden ouders, mn moeder die me sloeg, ruzie met mn zus etc. Ik zit nu op de middelbare school en ik woon bij mijn vader sinds het schooljaar begon. Ik zie mijn moeder 1 keer in het weekend per maand. Ik ben niet bepaald blij..van binnen dan. Ik kijk er helemaal niet uit om later te studeren, een baan te krijgen, mensen te verliezen etc. Ik zit hier al mee sinds ik 11 was. Ik schrijf dit omdat ik hulp wil..Ik wil niet voor altijd zo blijven leven. Er moet iets veranderen. Op deze leeftijd hoor ik niet zo te denken over de toekomst..Ik snap het ook niet meer. Kan iemand mij helpen om meer enthousiast te zijn voor de toekomst?..Groetjes shanice..

    Reageer
    #2

    Hallo Shanice, heel vervelend voor je wat je al hebt mee moeten maken en dat je je zo voelt. Maar wel heel goed van je, dat je zelf ziet dat je een handje hulp nodig hebt. Dat vind ik opmerkelijk maar vooral ook dapper.

    Ik zou je willen aanraden om het met de huisarts te bespreken. Die kan je doorverwijzen voor professionele hulp, zodat jij je leven weer op de rit krijgt, je beter gaat voelen en weer plannen voor de toekomst kunt maken.

    Reageer
Reageer op: Geen Motivatie.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief