Een ontspanningsmassage die mij depressief heeft gemaakt

 • #1

  Hallo

  Ik ben een 29 jarige man, eind juli 2023 gingen mijn vrienden en ik op vakantie naar Turkije (naar de roots). We hadden toen besloten om ons te laten masseren, het was meer een plaats voor illegale prostitutie omdat het illegaal is in turkije gebruiken veel zaken de naam “massage”. Ik heb toen een masseuse gekregen die 23 jaar oud was en ik zag in haar ogen dat zij nieuw was begonnen en bang was, na de massage had ik haar verteld dat ik niet geïnteresseerd was in iets erotisch en dat ik haar uit eten wou nemen omdat haar verhaal mij enorm emotioneel heeft getast (moeder overleden, doet de job met tegenzin omdat er geen ander werk is dat goed verdient en huurprijzen in Istanbul zijn enorm etc). Zij had ook vertrouwen in mij en ik kreeg haar nummer.

  Na wat te sms’en waren we 3 dagen later samen(zonder vrienden) op een date, waarbij we iets zijn gaan eten met een mooi uitzicht naar Istanbul, alles werd 50 50 betaald, dus ik kan jullie garanderen dat zij niet voor het geld met mij op date was dat kan ik 100% garanderen.

  Ik mocht ook bij haar slapen en die avond heb ik ook seks met haar gehad in haar eigen huis, ook zonder geld om jullie te garanderen dat zij niet met mij voor het geld was maar meer omdat ik haar emotioneel steunde.

  We hebben zo intense gesprekken gehad ik was volledig emotioneel aan haar verbonden en zij aan mij, ik was zelfs bereid om met haar te trouwen en haar naar België mee te brengen zodat zij ook een volledig nieuw leven kan beginnen met mij.

  De voorlaatste dag voordat ik vertrok hadden we een laatste date en heb ik haar van het massagesalon opgehaald met de auto, we zijn toen onder de brug van Istanbul gaan wandelen (’s avonds).

  In eerste instantie had ik niks opgemerkt maar toen ik haar ogen zag schuingaan en volledig rood waren en ze tussen honderden mensen luidop begon te zingen uit het niks, had ik een vermoeden dat ze drugs gebruikt zou hebben met alcohol.

  Ik heb haar direct thuis afgezet en zag in haar huis een man op haar wachten, waarschijnlijk de pooier of zaakvoerder van de massagesalon omdat ik hem in de massagesalon ook had gezien.

  Voordat ze uitstapte zei ik tegen haar dat ik haar kon helpen met haar leven en haar laatste antwoord tegen mij was “Kun jij mijn moeder terug op aarde brengen?!” En stapte ze huilend af en ging ze naar binnen waarbij ik helemaal geen woord meer kon zeggen.

  De dag nadien toen ik ging vertrekken kon ik haar niet meer bereiken omdat ze haar nummer heeft gesloten, 1 week later toen ik in België was had ik de massagesalon gebeld en zeiden ze dat ze hier niet meer werkt en dat ze als secretaresse ergens is begonnen maar ze weten niet waar, het huis waar ze woonde was het huis van de uitbater van de massagesalon, dames die buiten Istanbul zoals haar naar daar komen mogen daar verblijven en omdat ze daar niet meer werkte moest ze dus weg.

  Ik kan dus volledig geen contact meer met haar opnemen we zij nu maanden verder, mijn onkel is advocaat in Turkije, zelfs hij heeft haar niet kunnen vinden.

  Ik voel me al maanden zo depressief omdat ik met vragen zit waarbij ik geen antwoord heb, hoe kan het zo aflopen? Alles was perfect en we hadden 100% vertrouwen in elkaar. Zij was de ware ik ben nooit zo verliefd op iemand geweest … Ook zij was enorm verliefd op mij dat zei ze ook…

  Ik ben hierdoor mijn job ook kwijtgeraakt en ben sinds 3 maanden werkloos, het is nu 3,30u ‘‘s nachts en ik zit met een sigaretje in mijn hand op de bank (net zoals alle andere nachten), ik had een zeer goede levensstructuur maar na dit ben ik alles kwijt …

  Wat kan ik nog meer doen? Mijn gedachten blijven bij haar, leeft ze nog? Waarom uit het niks het contact verbroken?

  Ik weet het niet en weet niet wat ik moet doen..

  Reageer
  #2

  Probeer het te vergeten en achter je te laten, hierover blijven dubben heeft geen enkele zin

  Reageer
  #3

  Dag John

  Bedankt voor je bericht. Dat probeer ik ook, helaas is dit niet makkelijk.

  Ik ga in juli voor 2 maanden naar Turkije om haar te zoeken, dus tot en met september zal ik met opzet niet werken zodat ik haar in de zomermaanden kan zoeken.

  Ik geloof erin dat er nog dames in die massagesalon zijn die nog contact hebben met haar, ik heb nog een klein beetje hoop.

  Ik kan dit niet zomaar afsluiten, ik heb antwoorden nodig, ook al is het maar "Het gaat niks worden" met de reden erbij zodat ik het kan afsluiten.

  Hopelijk kom ik in de maand eind augustus-begin september met goede nieuws terug hier.
  Hoe een simpele massage mij zoveel psygische problemen heeft kunnen bezorgen...

  Ik hou jullie op de hoogte.

  Reageer
Reageer op: Een ontspanningsmassage die mij depressief heeft gemaakt


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief