Spierzwakte, vermoeidheid, brand gevoel in het gehele lichaam

 • #1

  hallo Tandor,

   

  ik heb een hele ziekte weg afgegaan in de laatste 8 maanden met heel veel klachten zelfs zodanig er dat ik opgenomen werd een aantal keer. Ik ben door een heel circus geweest in het ziekenhuis maar ze konden niks vinden. Ik heb heel veel darmklachten gehad en was zeer krachtloos en was/ben heel angstig. Sinds een maand gaat het weer de betere kant op maar ik blijf in angst en heb het idee dat ik heel diep adem en paniekerig ben. Na alles wat er gebeurd is. Ik kan het niet goed los laten dat het misschien toch geestelijk is. Ik blijf maar malen dat ik iets ergs heb.  Maar veel dingen wijzen uit dat het toch misschien geestelijk is. Me hele lichaam staat in brand. Ben angstig voor inderdaad dat ik iets ergs heb. En blijf vermoeid en heb last van spierzwakte. Ik merk ook dat ik de laatste maanden veel puistjes heb en dat is meestal een teken van stress. Ik ben alleen nu een beetje radeloos wat ik moet doen. Ik vind het maar een eng idee dat het brandende gevoel dat ik continue heb misschien niet meer over gaat en misschien wel iets ergs heb. Ik zou het liefst van iemand horen dat het alleen geestelijk is dat zou al een hele gerust stelling voor me zijn. Maar ik loop nu een beetje. Vast aangezien de huisarts niks meer voor me kan betekenen. (Terwijl me zenuwen en spieren niet gecontroleerd zijn en ik me daar dus druk om maak). Ik weet nou niet zo goed als ik naar een psygoloog moet of juist naar een neuroloog. Geestelijk of lichaam.

   

  Alvast bedankt voor je advies

  Reageer
  #2

  Ik denk dat je er verstandig aan doet om naar een psycholoog te gaan.

  Reageer

  Burn-out klachten kunnen een grote negatieve impact hebben op het dagelijks leven. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Burn-out. Wat te doen als je vastloopt door een burn-out?

  Burn-out. Wat te doen als je vastloopt door een burn-out?

  Een burn-out kan je behoorlijk in de weg zitten Burn-out klachten kunnen het dagelijks leven behoorlijk belemmeren. Door de stress... Lees verder
  Partner content
  #3

  Het kan goed zijn om naar zowel een psycholoog als een neuroloog te gaan. Ik heb beide gedaan toen ik soortgelijke klachten had. Bij de neuroloog bleek er niets aan de hand. Dat gaf geruststelling. Bij de psycholoog heb ik geleerd dat ik veel meer rust nodig had en dat mijn lijf zoveel stress had dat het niet meer voldoende in de ontspanning kon komen. Hierdoor gaat je lichaam eerst al haar energie besteden aan de vitale organen en daarna pas aan de spieren. Als dit te lang duurt kun je dit voelen in je spieren. Yoga,wandelen, veel rusten en meditatie kunnen hier ook bij helpen. En extra magnesium slikken voor je spieren. Succes!

   

  Reageer
  #4

  Justin, welke onderzoeken heb je nu gedaan dan? en waarom twijfel je aan geestelijk.

  Reageer
Reageer op: Spierzwakte, vermoeidheid, brand gevoel in het gehele lichaam
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief