Borderline – verminking vagina met mes

  • #1

    Ik smeek jullie voor een héél serieus antwoord a.u.b op een heel serieuze vragen . ik heb mijzelf een tijdje geleden gesneden met een mes in mijn vagina,waardoor Mijn HB is heel erg laag gegaan.mijn vragen is ik voel mijn vagina heel anders van binnen ,en als ik ga weer mezelf snijden komt heel klein beetje bloed uit,ik wil weten wat er is gebeurd of veranderd in mijn vagina,en wat zijn de mogelijke gevolgen ervan?
    als ik blijf snijden.
    A.U.B hierop uw antwoord'

    alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Hallo Anna,
    Natuurlijk neem ik je serieus, want je bent niet de eerste die dit zichzelf aandoet, maar ik ben geen arts of psychiater. Ik ben gewoon Lana, maar alsjeblieft, zoek hulp. Wat in hemelsnaam heeft jou zo ver gekregen dat je je vagina met een mes bewerkt?
    Groetjes Lana

    Reageer
    #3

    Hai Anna, wat bedoel je met HB?

    Reageer
    #4

    Aller eerst, bedankt voor uw antwoord , wat heeft mij zover gekregen,veel heel veel,noem maar op verkrachten ,Teleurstelling ,misbruiken,in de steek gelaten door iedereen,wat moet ik zegen Ik ben helemaal kapot

    Reageer
    #5

    ik bedoel,ik heb bloedarmoede

    Reageer
    #6

    Beste Anna,

    Wat erg dat je zoveel hebt meegemaakt! Dat is een heel heftig verhaal en het spijt me zo voor je dat je voelt dat je jezelf moet beschadigen. Ik denk dat je heel veel psychische pijn hebt en niet weet wat je ermee moet? of heb ik dat verkeerd?

    Met hb bedoel je hemoglobine? Heb je veel gebloed nadat je jezelf had gesneden? Is het bloeden gestopt? Als het bloeden gestopt is, denk ik niet dat je veel bloed hebt verloren. Het kan ook zijn dat je inwendig bloedt, dat je bloedt weet je dan niet. Je wordt dan telkens suffer, bleker en soms ga je zweten of zie je zwart voor de ogen. Dan moet je echt naar een arts. Omdat je je zorgen maakt zou ik echt sowieso naar een arts gaan, die kan je hb prikken en misschien kijken naar je verwondingen!

    Heb je al gedurfd iemand in vertrouwen te nemen en te vertellen over wat je overkomen is? Heb je misschien zelfs al een hulpverlener? Het is echt belangrijk dat je iemand om hulp vraagt! Hoe oud ben je?

    Reageer
    #7

    Je had nog een andere vraag: wat er gebeurt als je jezelf vaginaal blijft beschadigen. De kans op infectie is dan heel groot. De infectie kan dan opstijgen naar je baarmoeder en eileiders, dan kun je ineens heel veel buikpijn krijgen en moet je naar het ziekenhuis. Ook kan je littekens krijgen in je vagina, maar bij een opstijgende infectie ook rond je eileiders en in je baarmoeder, hierdoor loop je grotere kans onvruchtbaar te worden. Kortom, best veel kan er gebeuren. Het is echt belangrijk dt je je pijn en misschien wel walging van jezelf op een andere manier kwijt te kunnen. Nogmaals, neem iemand in vertrouwen.

    Reageer
    #8

    Ga naar een goeie psychiater.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hartelijk dank voor uw antwoord ,en ik heb mijn huisarts alles verteld,en hij heeft de ggz ingeschakeld,maar ik kan niet stoppen met snijden,echt niet.ik ben 45 jaar ,ik geloof niet dat dit gaat veranderen,ik denk dat ik blijf sneden totdat ik dood,niets ander gaat gebeuren.
    nogmaals bedankt

    Reageer
    #10

    Beste Anna,
    Wat erg dat je dat allemaal mee hebt gemaakt,maar
    daar moet je toch ook nog niet eens jezelf daarvan de schuld geven.
    U bent 45 jaar kan ook zijn dat u met de overgang
    bezig bent,dan krijg je geestelijk ook meer klachten.Depressie,wat er met je gebeurd is ed.
    Er zijn zoveel mensen die misbruikt verkracht en ander leed word/is aangedaan,en het is niet altijd even makkelijk,om het een plaatsje te geven,en het steeds door je hoofd maalt,probeer daarom met iemand daarover te praten.
    Ik hoop voor je dat je er goed uit komt ,daar word je sterker van.
    Anna ik wens jou heel veel sterkte en wijsheid toe,
    en dat de zon toch weer voor jou gaat stralen van binnen en buiten.
    Laat het ons nog even weten hoe het met je gaat?
    Liefs Diana

    Reageer
    #11

    Beste Anna

    als je zoveel hebt mee gemaakt en al zo lang in je zelf snijt, dan is dat natuurlijk ook niet zomaar over.
    Je moet nu een goede psygoloog vinden eentje "die door je heen prikt". en heel hard vechten want ook JIJ hebt recht op een gelukkig gezond leven.

    maar hpud er rekening mee dat het met kleine stapjes vooruit zal gaan en dan weer een paar stapjes terug en daarna weer vooruit zou gaan.

    en het belangrijkste HOU VAN JEZELF, JIJ BENT DE BELANGRIJKSTE PERSOON IN JOU LEVEN.

    sterkte,
    Marieke

    Reageer
Reageer op: Borderline – verminking vagina met mes


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief