Stoppen met AM het kan!!!

  • #1

    hoi hoi,
    ik wil even iedereen hier een hart onder de riem steken, ik heb mezelf ook een lange tijd veel beschadigd, elke dag deed ik het, en de ene keer erger dan de andere, heb nu nog veel littekens.
    ben lange tijd opgenomen geweest, en therapie gaan gdoen. op het moment dat ik echt wou veranderen en onder ogen ben gaan zien waarom ik mezelf eigenlijk beschadigde is er veel veranderd, onder ogen gaan komen waarom ik het eigenlijk deed.
    en waarom ik ini het hier en nu niet goed voor mezelf zorgde. waarom ik mijn ervaringen van het verleden in het hier en nu nog op mezelf liet zien. het is een pittig therapieproces geweest. maar ik wil hiermee laten zien, dat het kan. ik heb nu al ruim een half jaar niet meer geautomutileerd, en het voelt zoveel beter. ik voel me veel gelukkiger, niet meer die geheimen, niet meer die eenzaamheid, niet meer die leegte. en ik zal geen illusies opwekken, het gaat echt nog niet perfect met me, ik moet nog steeds veel leren en ben nog in therapie, maar met automutileren ben ik gestopt en voel mij zoveel vrijer!

    liefs,

    Reageer
    #2

    hoi duracelkonijntje ook ik heb me vroeger veel beschadigd,door de vele dingen,die ik meegemaakt heb.soms word ik nog wel eens boos op mezelf,als ik de lidtekens zie,maar ja,het is nu eenmaal gebeurd.ook ik heb jarenlang therapie gehad en hard moeten knokken voor mijn leven.ik ben net zo blij als jou en net zo opgelucht,dat dit gedoe voorbij is.ik wens je veel,heel veel sterkte toe en zet door a.u.b.groetjes !!

    Reageer
Reageer op: Stoppen met AM het kan!!!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief