CEASE therapie, wie kan mij er meer over vertellen?

  • #1

    Ons dochtertje van 5 jaar heeft pdd-nos. Mijn ouders zijn onder behandeling bij een Homeopaat en die zegt heel veel voor onze dochter te kunnen betekenen met CEASE therapie.

    Bij het lezen op het internet heb ik gemengde gevoelens.... is dit geldklopperij?
    Heeft iemand ervaring hiermee?
    Goede en slechte ervaringen zijn allemaal welkom.

    Reageer
    #2

    Alhoewel deze werking van deze behandeling niet wetenschappelijk is aangetoond wordt Cease-therpaie breed door homeopathisch werkende artsen aangewend voor de behandeling van autisme spectrum stoornissen. Ik zou verwachten dat indien u aanvullend verzekerd bent, uw zorgverzekering deze behandeling (deels) vergoed.
    Ik sta persoonlijk op het standpunt dat evidence-based medicine zekerheid biedt over de werking maar dat wij helaas nog onvoldoende ontwikkeld zijn om zaken die wel degelijk werkzaam zijn altijd te kunnen verklaren.
    Voor meer informatie: Tinus Smits http://www.tinussmits.nl/3734/home.aspx

    Reageer
    #3

    als een Klassiek Homeophaat deze behandeling voorstelt zou ik het proberen.
    het is gewoon een homeopatische behandeling met homeophatische middelen, alleen werken ze op een andere manier met verschillende middelen en potenties.
    het gaat hierbij vooral om schade door vaccinaties en vervuiling ongedaan te maken.
    helaas wetenschappelijk nog niet bewezen, maar men blijft vermoeden dat vaccinaties weleens de oorzaak kunnen zijn dat we steeds meer Adhd ppd nos enz. te zien krijgen.
    Homeophatie is ook niet wetenschappelijk bewezen maar wordt al heel lang over de hele wereld toegepast met fantastische resultaten en de verzekering vergoed de behandeling als je aanvullend verzekerd bent.
    groetjes, Brenda

    Reageer
    #4

    Dank je Brenda.

    Reageer
    #5

    Dankje voor de reacties!
    Ik kom af en toe terug om te kijken naar verdere reacties.

    Reageer
    #6

    Beste Mevo,
    Wij hebben een zoontje van 5. Hij is ontzettend slim en lief. Helaas gaat het op sociaal emotioneel gebied een stuk minder. het reageert slecht op vragen, speelt weinig met andere kinderen en leeft ontzettend in zijn eigen wereldje. Sinds een half jaar gestart met cease-therapie. Helaas leverde het tot vorige week geen positieve of negatieve ontstorings-reacties op. Vorige week werd hij echter zowel op school als thuis zeer onhandelbaar en verslechterde de situatie dus. Volgens onze cease-therapeut een duidelijk teken dat de therapie aan begint te slaan, zo erg zelfs dat geadviseerd werd om het ontstoren een weekje te stoppen. Hopelijk is dit het begin van verbetering. Op Twitter ben ik afgelopen week op zoek gegaan naar (succes) verhalen van andere ouders , dit loopt echter nog niet storm. Twee ouders hebben mij inmiddels benaderd.
    Graag hoor ik van je of je zelf al wat verder bent?
    Groetjes Marc.

    Reageer
    #7

    wij zijn een half jaar geleden begonnen met cease therapie,tegen alle verwachtingen in van ons zelf school en kinderarts gaat onze zoon met sprongen vooruit,dat het eerst even erger wordt hoort er echt bij de eerst maand dacht ik echt vaak we kappen er mee onze zoon heeft autisme
    het is echt de moeite waard maar je moet VOLHOUDEN want het is geen chemisch middel wat direct werkt heel veel succes

    Reageer
    #8

    Beste Mevo en Marc,
    Ik hoor graag hoe het nu gaat met jullie kinderen na de CEASE-therapie. Ik start binnenkort ook met de behandeling voor mijn 2 jarige zoon met vermoeden autisme.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    goedemorgen,

     

    ben op zoek naar ervaringen van ouders die de therapie Cease hebben ondergaan voor hun kind. Ik kan bijna geen eigen ervaring lezen. Ik twijfel ontzettend.

    Reageer
    #10

    Hoe gaat nu met jullie kinderen na de CEASE-therapie? Ik ben ook met de behandeling gestart  voor mijn 2,5 jarige zoon. Lees weinig ervaringen.

    Reageer
    #12

    Hier met 5 jarige zoon zeer goede ervaringen!! Het duurt al met al lang, maar resultaat is bizar fijn!!

    Reageer
    #13

    Zijn er nog meer ouders met ervaringen? Hoe gaat het nu met de kinderen die cease therapie hebben gehad?

    Reageer
Reageer op: CEASE therapie, wie kan mij er meer over vertellen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief