hoort deze bijwerking erbij?

  • #1

    hallo, hoort deze bijwerking bij sertraline: Tijdens lopen of zitten lijkt het alsof mijn lichaam naar links wil gaan en ik heb een doof gevoel in mijn armen en soms benen en dan weer tintelen en erg moe en niet erbij. Het is echt beangstigend, de dokter zei dat het een bijwerking is maar door mijn paniek lijkt het alweer iets ernstigs. Dit is al 3 dagen zo, heel lastig vol te houden.

    Reageer
    #2

    dat kan inderdaad een bijwerking van de sertraline zijn.

    Reageer
    #3

    Dat is inmiddels weg, nu heb ik een dof gevoel erg flauw. Het idee om flauw te vallen, rare smaak in de mond, erg warm, me echt ziek voelen.

    Reageer
    #4

    Ook dat kunnen bijwerkingen van de sertraline zijn. De eerste 3 weken kun je daar best wel wat last van hebben

    Reageer
    #5

    Sinds vanmiddag voel ik mij ineens helemaal slecht. Draai duizelig terwijl er niks draait. Alsof ik uit balans ben, linkerachterhoofd en die spier achter de oor bij de nek pijn en af en toe brain shocks waar ik van schrik en het gevoel heb neer te vallen. Ook heel erg misselijk. Ik slik het nu 2 weken ik voel me zo beroerd.

    Reageer
    #6

    Dit kan ook te maken hebben met hyperventilatie, ten gevolge van je angst.

    Reageer
    #7

    Neem dan contact op met de dokter...

    Reageer
Reageer op: hoort deze bijwerking erbij?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief