Misselijk

 • #1

  Hallo,

  Ik ben al jaren bekend mer een angststoornis. Ik ga volgende week naar de hhisarts om van medicijn te wisselen want ik heb al weer maanden dat het niet goed gaat. Ik ben momenteel heel erg misselijk steeds, angst om over te geven ook. Kan dit van de angststoornis komen? Ik hebbdit nog niet eerder gehad, eerder vooral zweten en spieren die steeds vast zitten. Momenteel ook weer continue nekpijn. Ik heb nu 5 jaar een angststoornis. Ook begabdeling gehsd maar nog steeds dat onrustuge gevoel. Ik ga ook vragen voor opnieuw therapie. Kan het kwaad al die klachten, onrust, nekpijn en rugpijn, zweten en nu ook steeds misselijk. Maak me inmiddels ook zorgen om mn gezondheid.

  Reageer
  #2

  Het kan idd van de angststoornis komen.

  Reageer

  Leven met angst kan je dagelijks leven nogal belemmeren. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook in dat geval helpen wij je graag verder.

  Angst. Wat te doen als het je leven beheerst?

  Angst. Wat te doen als het je leven beheerst?

  Angst kan je behoorlijk in de weg zitten Leven met angst kan je dagelijks leven nogal belemmeren. Misschien denk je... Lees verder
  Angstklachten? Test ze zelf!TEST JEZELF
  Partner content
  #3

  En kunnen die klacgten nou kwaad voor mijn lichamelijke gezondheid... loop er al 5 jaar mee

  Reageer
  #4

  Een direct gevaar voor je gezondheid is het niet.

  Reageer
Reageer op: Misselijk
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief