Help Ziektevrees

 • #1

  Ik heb een aangststoornis ontwikeld. Hoe kom ik er vanaf. Ik heb ook klachten maar huisarts zegt dat ik hoef me geen zorgen te maken over mijn klachten maar toch kan ik het niet los laten. De angst belemeert mijn leven. Ik kan niet stoppen met dingen zoeken op google en natuurlijk lees ik de ergste dingen waarbij ik constant denk dat ik een ernstige ziekte heb. en natuurlijk met mijn klachten waar geen verklaring voor zijn.Ik ben al naar en praktijkondersteuner geweest maar ze kan mij niet helpen ze zei ik moet echt naar een psycholoog maar volgens mij zit het niet in basispakket dus kan het niet betalen.

  Reactie
  #2

  Informeer naar de mogelijkheden bij de ziektekostenverzekeraar. Een psycholoog zou namelijk wel de aangewezen hulp zijn. Je kunt de huisarts vragen om je naar de GGZ te verwijzen. Dat valt volgens mij wel onder de basisdekking.

  Lees ook eens:
  https://www.dokter.nl/dossiersc/angsten/

  Reactie

  Leven met angst kan je dagelijks leven nogal belemmeren. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook in dat geval helpen wij je graag verder.

  Angst. Wat te doen als het je leven beheerst?

  Angst. Wat te doen als het je leven beheerst?

  Angst kan je behoorlijk in de weg zitten Leven met angst kan je dagelijks leven nogal belemmeren. Misschien denk je... Lees verder
  Angstklachten? Test ze zelf!TEST JEZELF
  Partner content
  #3

  Kijk voor hulp bij angsten op:

  Zorgprofessional-john.jimdosite.com

  Reactie
Reageer op: Help Ziektevrees
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief