Bang om dood te gaan

 • #1

  Hey hoi,

  Ik ben Evelien(25) moeder van 3 kinderen.

  Al vanaf mijn puberteit toen ik een jaar of 12 was kreeg ik last van angsten. Merkte dat ik minder snel alleen naar de winkel durfde te gaan. Dit werd erger en erger. Ben naar een psychiater  gegaan rond me 18e en die heeft uitgesloten dat ik een paniek/angst stoornis heb. (Me oma en me moeder had/heeft heeft ook) oké duidelijk en er was mee te leven want had verder nog geen lichamelijke klachten.

  Toen ik 20 was kreeg ik me eerste kindje. Alles was zo perfect tot mijn relatie stopte. Heb een tijdje bij een vriendin gewoont  en ontmoete een man. Al snel raakte ik zwanger van me 2e kindje en we hadden nog niet eens een relatie.

  Op dat moment raakte ik zo in paniek want ik wou me kindje niet weg laten halen en was zo bang dat ik  er alleen voor zal staan met 2 kindjes dat ik uiteindelijke hele erge paniek aanvallen kreeg en dat is vanaf dat moment nooit meer weggegaan.

  Nu inmiddels wel een relatie met dezelfde man en nog een kindje erbij en de paniek/angst aanvallen zijn steeds erger geworden. Ik ben gewoon zo bang om dood te gaan want moet je kijken wat ik dan achter laat. 3 perfecte kindjes die kunnen echt niet leven zonder mama.

  De klachten worden ook lichamelijk en de angst bepaald op dit moment  mijn leven heel erg en soms ten koste van mijn kinderen en dat neemt best veel stress met zich mee. Me vriend weet er niet mee om te gaan en wordt soms boos als ik zeg dat ik last van angsten heb. Dus nog meer stress

  Mijn vraag is wat kan ik hier aan doen behalve medicijnen slikken want daar hou ik absoluut niet van en wie herkent dit en zal hier met mij over willen praten. Heb namelijk het idee dat niemand om me heen mij begrijpt en dat mensen denken dat ik me aanstel.

  Met vriendelijke groet,

  Evelien😘

  Reactie
  #2

  Wil over je angsten praten? Advies of gewoon een vertrouwelijk gesprek? Of hulp op het moment dat je een paniekaanval hebt?

  Vraag dan om meer info en stuur een mailtje  naar:

  [email protected]

  Reactie

  Leven met angst kan je dagelijks leven nogal belemmeren. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook in dat geval helpen wij je graag verder.

  Angst. Wat te doen als het je leven beheerst?

  Angst. Wat te doen als het je leven beheerst?

  Angst kan je behoorlijk in de weg zitten Leven met angst kan je dagelijks leven nogal belemmeren. Misschien denk je... Lees verder
  Angstklachten? Test ze zelf!TEST JEZELF
  Partner content
  #3

  Je zou hier met een psycholoog over moeten praten. Vraag aan je huisarts een verwijzing

  Reactie
  #4

  hey .

  afleiding zoeken , en proberen rustig te ademen is t enige wat je zelf kan doen.

  ik zal hulp zoeken en vooral erover gaan praten.

  ik slik er wel medicatie voor zit nog maar in mijn 4de week , alleen merk dan de paniek en angstaanvallen minder worden alleen de angstgedachtes zitten er nog , en lichamelijk ook veel klachten de ene dag gaat t goed andere dag niet

   

  succes veder ! Stay strong!

  Reactie
Reageer op: Bang om dood te gaan
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief