Vermoeidheid en misselijkheid

  • #1

    Hoi!

    Ik heb een vraag,
    Ik ben 13 jaar en zit in de 2e klas op de middelbare en ik ben al sinds halverwege klas 1 erg lang niet op school of maar 1 dag in de week, omdat ik op school dagen heel erg misselijk wakker word en de hele dag moe ben soms heb ik last van buikpijn hoofdpijn of duizeligheid en ik heb vaak ook last van oorzuis.
    Ik kan mijn huiswerk niet maken omdat ik altijd te vermoeid ben en me er niet op kan concentreren.

    Halverwege klas 1 kreeg ik last van depressie en begon ik mezelf te snijden. Mijn ouders waren er na een maand achtergekomen omdat ik het aan een vriendin verteld had die het aan haar moeder vertelde en die moeder vertelde het aan mijn mentor en hij weer aan mijn moeder. We zijn daarna naar een therapeut gegaan en die zij dat ik last had van een dwangstoornis depressie en angsten.

    Wat mijn vraag is is of 8emand weet of mijn misselijkheid waardoor ik niet naar school kan door mijn angs stoornis komt en of iemand er iets voor weet.

    Groetjes Mila.

    Reageer
    #2

    dat zou heel goed door je angststoornis veroorzaakt kunnen worden

    Reageer
    #3

    Bedankt maar weet je ook iets dat er misschien voor zou helpen?

    Reageer
Reageer op: Vermoeidheid en misselijkheid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief