Angst

  • #1

    Is het mogelijk om een verminderde weerstand (oftewel 2x een griep krijgen in een 2 maanden) te krijgen na een lange periode van stress en angst?

    Reageer
    #2

    Ja dat zou zeker kunnen

    Reageer
    #3

    Ik heb namelijk voor mijn relatie voor de zekerheid een SOA test gedaan, bloed en urine (via de HA) Deze test vond 12maanden na het laatste seksuele contact plaats. Op een of andere manier begin ik toch ineens te denken dat de test op HIV misschien wel niet goed zou zijn gegaan, en er een vals negatieve test uit kwam. Waardoor ik nu misschien wel een verminderde weerstand heb door HIV?

    Wat denkt u? Kan ik HIV uitsluiten aangezien de test al aangaf: Negatief?

    Reageer
    #4

    Correctie: De test vond nog later plaats. Het contact was in juli 2016 en de test vond in december 2017 plaats. Nooit enige klachten gehad.

    Reageer
    #5

    je kunt soa's en HIV absoluut uitsluiten.

    Reageer
    #6

    Dankuwel. Dat ga ik dan ook doen.

    Heeft u nog enige tips mbt mijn situatie? Ik ben gisterochtend met keelpijn wakkergeworden, deze was vanochtend verdwenen echter merkte ik een uurtje geleden dat ik koorts had (38 graden gemeten). Zojuist even op de bank gelegen en rust genomen, opnieuw gemeten en nu 37.8 graden. Hoe kan ik deze griep de kop in drukken?

    Reageer
    #7

    Daar kun je eigenlijk niet zo veel aan doen. Doorgaans is dat een kwestie van uitzieken

    Reageer
Reageer op: Angst


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief