psychiatrisch patient van 40 jaar oud met oude heupfractuur

  • #1

    mijn broer is psychiatrisch patient, hij is 40 jaar oud en lijdt aan psychoses, daarbij is hij alcohol en softdrugs verslaafd en heeft hij een depot in zijn bil met medicatie. Hij heeft ongeveer 10 jaar geleden een val gemaakt en daarbij hoogstwaarschijnlijk zijn heup gebroken, zeker weten doen we dat niet want hij wil niet op de foto, want hij is bang voor straling. Hij kan amper lopen en als hij toch wil lopen pakt hij zijn broekspijp en gooit op die manier zijn been naar voren, want hij kan zijn zere been niet zelfstandig bewegen en er amper op steunen. het betreft dus een oude fractuur, nu hebben we hem bijna zover dat hij toch naar het ziekenhuis wilt, maar hij verandert steeds van mening, ik vraag me af of het uberhaupt nog nut heeft hem door dit hele gebeuren te slepen, want is er nog iets te doen aan een oude vergroeide heupfractuur en is hij ook fysiek wel gezond genoeg om de operatie te doorstaan, hij is bv ernstig ondervoed en verslaafd. Graag jullie advies, want ik zie het somber in.

    Reageer
    #2

    Of zijn fysieke gesteldheid goed genoeg is voor een operatie zal moeten blijken door onderzoek. Over de heup is natuurlijk niet veel te zeggen. Dat zal toch eerst moeten worden onderzocht om vervolgens te bekijken of er en wat er aan gedaan kan worden.

    Reageer
Reageer op: psychiatrisch patient van 40 jaar oud met oude heupfractuur


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief