Derealisatie

 • #1

  Ik ben een man van 21 op mijn 16de had ik eens wiet gerookt en ben daar enorm slecht van gegaan met als resultaat een paniekaanval. Hierna heb ik last gekregen van derealisatie het gevoel dat ik niet meer in mijn eigen lichaam zit. Ik ben nu 21 en heb er mee leren leven, maar een paar weken geleden heb ik weer een paniekaanval gekregen dit door in een ruimte te zitten waar wiet gerookt werd. Mijn derealisatie is veer verergert sinds dien. Ik ben nog niet naar een psycholoog geweest omdat er geen medicatie bestaat tegen derealisatie. Wel voor paniekaanvallen. Weet iemand wat het beste zou zijn in mijn situatie ?
  Mvg

  Reageer
  #2

  Ik denk dat het toch goed zo zijn om naar een psycholoog te gaan. Dier is er namelijk niet in eerste plaats om medicatie voor te schrijven maar om je van je angsten waar derealisiatie een onderdeel van is af te helpen

  Reageer
  #3

  Je kan advies vragen aan een complementair genezer. Iemand die kijkt naar je hele gezondheidssituatie. Met de juiste voeding, voedingssupplementen en andere natuurlijke middelen kan je je lichaam weer zoveel mogelijk in balans brengen.

  Reageer
Reageer op: Derealisatie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief