Derealisatie

  • #1

    Hallo,

    Ik zit met een probleem: 3 dagen geleden kreeg ik tijdens een proefwerk ineens last van derealisatie, waardoor ik waarschijnlijk mijn proefwerk verknalt heb. Nu heb ik er nog steeds last van en ik zit midden in de proefwerkweek!

    Ik ben 16 jaar en heb 3 weken geleden geblowd. (ik doe het niet regelmatig) Ik reageer hier altijd best wel heftig op. De eerste keer dat ik in mijn leven heb geblowd had ik daarna ook nog een week last van derealisatie, maar dat is uiteindelijk weg gegaan. Nu lees ik allemaal verhalen op internet, dat er mensen zijn waarbij dit gevoel nooit weg is gegaan.

    Hoe kom ik hier uit?!

    Groet

    Reageer
    #2

    In ieder geval stoppen met blowen!
    Als de klachten aanhouden, ga dan naar de huisarts

    Reageer
    #3

    Beste Tandor,

    Bedankt voor het advies. Ik vind blowen niet eens fijn ofzo, ik kan er alleen moeilijk nee tegen zeggen als ik met een groepje vrienden ben. Gaat het denkt u vanzelf weg?

    Groet

    Reageer
    #4

    Die vraag kan ik niet beantwoorden......
    Als het moeilijk om nee te zeggen bij een groepje vrienden, zijn het toch verkeerde vrienden....

    Reageer
    #5

    Het is nu woensdag en het is nog steeds niet weg!!! Ik word echt gek ik ben zo bang dat het nooit meer van mijn leven weggaat!! Ik moet er niet aan denken om zo mijn hele leven te moeten leven

    Reageer
    #6

    Ga met de klachten naar de huisarts

    Reageer
    #7

    Ik ga na de meivakantie naar de huisarts. Ik ga tijdens de meivakantie rust nemen, hopelijk dat het dan over gaat. Zo niet, laat ik nog iets weten.

    groet

    Reageer
Reageer op: Derealisatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief