Zyprexa en blauwe plekken

  • #1

    Hallo

    Ik gebruikte vorig jaar zyprexa, maar ben er nu wel mee gestopt omdat ik tijdens mijn gebruik allemaal blauwe plekken kreeg op mijn benen en ze deden nog pijn ook. Ik had dit besproken met de huisarts maar die zei ja, niets aan te doen. Maar in de bijslijter staat onmiddelijk stoppen bij blauwe plekken en huisarts inlichten.

    Ook was ik toen erg aangekomen, nu heb ik gelukkig weer mijn lijntje terug. Weet iemand meer over die blauwe plekken

    Reageer
    #2

    Als u denkt last te hebben van bijwerkingen dan is het goed om te overleggen met uw arts. Belangrijk is dat u nooit op eigen houtje minder tabletten gaat innemen of stopt met Zyprexa.

    Neem contact op met uw arts als: uw klachten erger worden; er nieuwe klachten bijkomen; u denkt dat u last hebt van bijwerkingen, vooral als dat bijwerkingen zijn die hier niet genoemd worden; een andere arts u ook een geneesmiddel heeft voorgeschreven (u kunt dit ook aan uw apotheker vragen); u zwanger bent of zwanger wilt worden; u heel erg somber bent en geen uitweg meer ziet; u zich heel erg agressief voelt en bang bent om gewelddadig te worden; u zich ergens ongerust over maakt of als u iets bijzonders merkt

    Reageer
    #3

    Het Nederlands Bijwerkingen Centrum Lareb is het nationale meldpunt van bijwerkingen van geneesmiddelen in Nederland. Doordat alle meldingen op één centraal punt worden verzameld, kan Lareb de veiligheid van geneesmiddelen in Nederland bewaken. Het is hiervoor belangrijk dat zoveel mogelijk bijwerkingen ook daadwerkelijk worden gemeld!

    http://www.meldpuntbijwerkingen.nl/

    Reageer
    #4

    Bedankt voor jullie snelle antw.

    Maar ik vind het toch vreemd dat de huisarts niet zei dat ik er mee moest stoppen terwijl het nadrukelijk in de bijslijter staat. Ik heb het trouwns niet direkt gestopt maar geleidelijk en voel me ook erg goed.
    Ook had ik het vaak met de pshyater over die blauwe plekken, maar ik bleek erg gevoelig te zijn voor bijwerkingen.

    Ik had in het verleden ook andere medicijnen gekregen en de bijwerkingen zelden had ik altijd. Dus zeiden ze dat ik gevoelig was maar niets aan te doen. Ik had zelfs een keer een te hoge dosering gekregen en was bijna verlamd, me handen en voeten gingen erg trillen en ik was op straat kon niet meer lopen. Iemand had mij naar huis gebracht, ben haar ook zeer dankbaar.

    Mijn zusje heeft toen met spoed bavo gebeld en ik moest daar direkt naar toe en kreeg een prikje in mijn bil en kon weer normaal staan en lopen was echt erg gewoon

    xx anoniem

    Reageer
    #5

    Onmiddelijk stoppen met de Zyprexa!! Blauwe plekken zijn interne bloedingen!! Laat je huisarts direct contact op nemen met een psychiater die er wel verstand van heeft! Blauwe plekken door gebruik van een medicijn zijn echt levengevaarlijk

    Reageer
    #6

    mijn dochter gebruikt ziprexa en priadel ,ze is 27jaar en wil graag een kindje ze is stabiel.kan dat of niet ik zou graag weten of ze met die medicijnen zwanger mag of kan worden ik wacht op je antwoord weet je het niet waar kan ik me dan wenden??.

    Reageer
Reageer op: Zyprexa en blauwe plekken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief