Niet kunnen slapen bij beoordeling

  • #1

    Sinds enkele jaren kan ik niet slapen als ik weet dat ik de volgende dag een beoordelingsgesprek heb. Ik lig dan bijna de hele nacht wakker. Wat ik probeer, ik val niet in slaap tot ergens heel laat/vroeg waardoor ik als ik opsta natuurlijk kapot ben. Als gevolg hiervan zie ik steeds erg tegen dit soort dagen. Wat kan ik doen om dit te verhelpen?

    Reageer
    #2

    Niet zo druk maken voor een beoordelingsgesprek zou ik zeggen.

    Reageer
    #3

    Het gekke is, ik maak me dus tegenwoordig nauwelijks druk om de beoordeling zelf en ga gewoon op tijd in bed. Maar gaandeweg kom ik er dan steeds weer achter dat ik toch niet in slaap val. Maak ik me dan onbewust druk ofzo? En hoe kan ik dat stoppen?

    Reageer
    #4

    Blijkbaar maak je je dan toch druk over de beoordeling. Vraag is dan waarom...

    Reageer
    #5

    Een kleine ondersteuning kan zijn rescue remedie, de nachtversie. Kan je ook overdag gebruiken want je valt er niet van in slaap. Zorgt er vooral voor dat je het denken wat kan loslaten en meer in je lijf zakken. Als je al voor het slapen gaan begint, ben je wat meer ontspannen als je eenmaal in bed ligt.

    Reageer
Reageer op: Niet kunnen slapen bij beoordeling


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief