Wat is er aan de hand?

  • #1

    Hallo,

    De laatste tijd heb ik het gevoel dat ik in een depressie of burn-out kom. Dit is 100% een assumptie, een zelf diagnose. Zelf weet ik niet zo goed wat er aan de hand is waardoor ik geen raad weet wat ik er mee moet doen en hoe ik het moet of kan behandelen.

    Deze paar maanden heb ik al last van vele dingen zoals: voldoende slapen maar alsnog overdag moe zijn, dus daarmee bedoel ik echt dat ik door de middag heen in slaap val, Laatste 2 weken is het ook voorgekomen dat ik heel licht slaap dus bij elk klein geluidje word ik wakker en dan niet zo zeer klaar wakker maar dan stoot ik wakker voor een paar seconden en val dan weer in slaap en dan zo 2/3x per nacht. Ik slaap ongeveer 7-8 uur per nacht, ook ben ik redelijk prikkelbaar de laatste paar maanden. Wat niet lukt/werkt of wat dan ook maakt me gewoon echt boos en krijg dan tranen in mijn ogen, omdat het voor mijn gevoel niet meer mee zit. Daarnaast begin ik concentratieverlies te krijgen en herinner ik dingen heel slecht. Dan heb ik een vraag gesteld en meteen erna ben ik vergeten dat ik het gevraagd heb. Concentreren lukt me nu ook met veel moeite en ik denk dat het komt vanwege mijn "slaap gebrek". Verder wil ik liefst gewoon thuisblijven en geen sociale contacten hebben vanwege dat ik er gewoon niet mezelf uit kan brengen om iets te doen (feestjes, uitjes, school, werk) zonder tegenzin te hebben.

    Heeft iemand hier ook last van en zou me graag kunnen helpen?

    Ik heb namelijk echt geen flauw idee hoe ik mezelf kan helpen, want ik weet gewoon niet wat er gaande is.

     

    Reageer
Reageer op: Wat is er aan de hand?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief