Gedachtes of stemmen in hoofd?

  • #1

    Hallo,
    Sorry dt ik jullie hiermee lastig val maar ik ben echt helemaal overstuur.
    Ik heb zelf een angststoornis en ben al mn hele leven bang geweest dat ik depressief zou worden en stemmen in mn hoofd zou horen.
    Ik weet dus niet of dit gewoon gedachtes zijn of dat ik stemmen hoor. Ik hoor geen stemmen als ik alleen ben ofzo, tenminste niet van de buitenwereld, maar ik mijn gedachtes zijn niet te houden, de laatste tijd bedenk ik me al vaak een scenario voor die ‘kan’ gebeuren op bijv: school. Zoals dat ik in discussie ga met een leraar, dus dan hoor ik mijzelf in mn gedachte praten, maar dan vul ik een soortvan ook voor hem in wat h ij dan zegt. Maar de laatste tijd doe ik dat wel erg vaak en ik word er helemaal suf van. Als ik dan bijv stil ben, en helemaal aan niks denk, hoor ik af en toe nog (in mn hoofd) een vriend of familie lid iets zeggen, wat ik wel vaker diegene hoor zeggen.. soortvan een herrinering, alleen omdat ik een angststoornis heb, raak ik helemaal in paniek of ik nu stemmen in mijn hoofd hoor.
    Kan iemand me helpen??

    Reageer
    #2

    Dat is toch iets wat bij de angststoornis hoort. Je hoort ook geen stemmen maar je voert in gedachten het gesprek.

    Reageer
Reageer op: Gedachtes of stemmen in hoofd?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief