Zweverig gevoel in mijn hoofd, alles gaat langs mij heen

  • #1

    Hallo,

    De laatste twee maanden heb ik erg last van een soort zweverig gevoel in mijn hoofd (beide benen staan niet op de grond), alsof ik niet op deze wereld ben maar toch ook weer wel. Ik krijg veel dingen half mee, ik hoor wat mensen zeggen maar ik luister niet het gaat lang mij heen. Ik voel mij in het dagelijks leven een robot heb het idee dat ik vanuit een ander oogpunt op mijn leven kijk in plaats van mijn leven te leven. Ook heb ik mijn gevoel uitgezet voor mijn idee, terwijl dit voorheen niet zo was.

    Ik vraag mij sterk af wat dit is?

    Ik moet nog wel het een en ander uitleggen. Ik ben nu 21 jaar en 2 jaar geleden heb ik een ongeluk gehad waarbij ik een hersenschudding opgelopen heb. Ongeveer meer dan een jaar lang heb ik rond gelopen met veel hoofpijn en vermoeiheid klachten. Ik heb bloedonderzoek gehad en ben naar verschillende mensen gestuurd. Zo ook bij een psygoloog die mij heeft proberen te helpen (overigens niet alleen met hoofpijn klachten, maar ook met een depressie die ik toen der tijd had, dit is overigens goed afgeslogen voor mij en gaat nu goed met mij). Uiteindelijk hebben ze conconstateerd dat ik een wiplash heb opgelopen. Op dit moment word ik bij de chiropraxie en fysiotherapeut behandeld en het gaat wel steeds beter. Wel is mij verteld dat ik waarschijnlijk met mijn hoofdpijn klachten moet leren leven omdat dit chronische is geworden en moeilijk behandelbaar is. Nu heb ik nog regelmatig last van hoofpijn klachten en slik hiervoor zo af en toe (als het echt niet te houden is) ook ibrufan voor. Ik slik geen anti-depressieva voor mijn hoofpijn klachten.

    Nu vraag ik mij af of mijn bovenstaande klachten misschien iets te maken hebben met mijn hoofpijn klachten. En welke stappen kan ik nu het beste ondernemen?

    Verder voel ik mij gewoon prima, ook moet ik erbij vermelde dat ik 5/6 weken geleden ben gestopt met de pil. Zelf denk ik niet dat dit er iets mee te maken heeft maar vermeld het toch even voor de zekerheid.

    Alvast bedankt,

    Vriendelijke groeten,

    Sharon544

    Reageer
    #2

    Stoppen met de pil kan wel wat gevolgen hebben...je hormoonstelsel raakt wek even in de war. Of de klachten iets met de hoofdpijn en de hersenschudding  te maken hebben, zou door een neuroloog onderzocht moeten worden

    Reageer
    #3

    Een ongeluk kan heftig zijn. Heb het zelf meegemaakt maar minder ernstig. Chirorpraxie kan helpen. Zelf heb ik liever osteopathie. In het verleden een val gemaakt, waaraan ik hoofdpijnklachten overhield maar nadat iemand toen mijn nek had rechtgezet geen last meer.

    Een middel als ibuprofen kan ook een licht gevoel in je hoofd geven; bovendien werkt het verstorend op de hormoonhuishouding. Ook de pil verstoort je eigen hormoonhuishouding; het bevordert oestrogeendominantie, plus dat het zorgt voor bepaalde tekorten in je lichaam, zoals zink en vitamine b. Het kan sowieso zijn dat je wat tekorten hebt in je lichaam, al zal het zeker niet alles oplossen als je wat supplementen slikt omdat je ook zit met de gevolgen van het ongeluk.

    Reageer
    #4

    Ikheb precies de zelfde klachten loop bij fysio en pscholoog ik weet of het helpt.Ook allerlei onderzoeken gehad alles was goed ik ben de wanhoop nabij wie heeft raad

    Reageer
    #5

    Ik ken dat ook...
    Ik voel me zweverig zonder duizelig te zijn
    Niet moe geen hoofdpijn
    Enkel zweverig.... Alsof het me niet meer zoveel raakt

    Reageer
    #6

    Een uitgeputte bijnier!!?> opzoeken op internet!

    Reageer
    #7

    Dat zweverige heb ik mijn hele leven al, niks raakt me.

    Maak me hier ook zorgen over, hoop echt dat het een keer veranderd.

    Hierdoor komen er ook depressieve gedachtes naar boven.

    Reageer
Reageer op: Zweverig gevoel in mijn hoofd, alles gaat langs mij heen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief