onderbuik onderrug heup pijn

  • #1

    Goedemiddag

    Ik heb sinds ongeveer 6 maanden pijn tijdens het vrijen. De pijn zit dan in mn heupen/benen, onderrug en onderbuik. Het is een zeurende krampende pijn met regelmatig flinke steken erin, alsof iemand me met een mes steekt. Dit hield dan 1 á 2 dagen aan.

    Sinds een paar weken is de pijn echter constant aanwezig. Als ik aan het werk ben, en moet veel lopen, dan word de pijn heftiger, soms zo heftig dat ik er misselijk van word.

    Ik ben er mee na de dokter geweest die een inwendig onderzoek heeft gedaan. Die heeft me doorverwezen om een echo te maken in het ziekenhuis, en liet mijn urine nakijken.
    Uit beide onderzoeken is niks uitgekomen. De urine was goed, en er waren bij de echo geen afwijkingen gevonden. Ook geen afwijkingen gezien aan de darmen.

    De pijn zit het meest aan de linkerzijde, zowel in onderrug als onderbuik. De pijn trekt door na mn heup en benen.

    Weet iemand wat dit kan zijn, of heeft iemand hetzelfde meegemaakt?
    Het ziekenhuis stuurt de gegevens van de echo door na de huisarts, die zal ze begin volgende week binnen krijgen.
    Ik denk wel dat het raadzaam is om volgende week nog een afspraak te maken met de huisarts om alles door te spreken.

    Alvast bedankt voor de berichtjes.

    Reageer
    #2

    Hoi,

    De pijn die je beschrijft heb ik precies het zelfde,heb het niet opgemerkt tijdens vrijen.
    Maar kreeg ineens een paar maanden geleden erg veel last van mijn linkerzij,onderbuik en onderrug,kan soms niet eens normaal zitten,zo nu en dan gaat het gepaart met krampen en ben er ook mee naar de huisarts geweest,doorverwezen naar zh,verschillende vervelende onderzoeken gehad,maagonderzoek,darmonderzoek(endoscopie)maar helemaal niks uitgekomen(op zich natuurlijk een hele opluchting)
    Ook een echo gehad,niks op te zien,rontgen van borst,rug,heup en bekken,ook hierop geen afwijkingen te zien.
    Het was ook een tijdje iets minder heftig,maar heb nu sinds 4 dagen weer erg pijn.
    Klinkt mss stom maar heb geen zin om WEER naar de huisarts te gaan,alle onderzoeken is niks uitgekomen,en weet niet waar ze nu nog zouden moeten zoeken.
    Hoe is het nu met jou?
    Groetjes

    Reageer
    #3

    Ik denk dat ik dezelfde pijn ervaar. Niet tijdens het vrijen maar zeker wel erna.

    De pijn zit m in mijn heupen, liezen en trekt door naar de een vermoeiende pijn in mijn benen. Ik denk echter dat het begint bij mijn eierstokken. Bij mij is endometriose in de eierstokken vastgesteld en heb daar wel vaker klachten bij gehad. Mede door een ivf-behandeling weet ik dat het de eierstokken zijn die vaak pijn veroorzaken.

    Ik vraag me af of jullie ooit zijn gecontroleerd op endometriose?

    Gr. Suzanne

    Reageer
    #4

    hey lees hier jullie forums denk dat ik hetzelfde ervaar als jullie echter al bijna 1 jaar na mijn bevalling van men 2 zoon is het begonnen ze hebben vast gesteld dat ik een aangeboren afwijking heb waardoor mijn 5de wervelkolom en mijn bekken zijn inmekaar gegroeid dus dacht dat de pijn daar door kwam! maar nu heb ik al maanden pijn in onderbuik beginnen in mijn eierstokken en gaan door naar mijn heup, benen en rug kan me bijna niet meer bewegen van de pijn waardoor ik oververmoeid continu ben al meerdere malen bij verschillende dokters geweest en ze zggen dat ik niks heb willen me zelfs niet een verwijsbrief maken voor het zkh dus ben ten einde raad

    Reageer
    #5

    hoi he ik lees net jullie pijnbeschrijving en ik ervaar precies het zelfde nu al 9 maanden ik moet volgende maand voor echo, maar ik heb zo een vermoedden dat daar net als bij jullie niet veel uit voort zal komen.
    het is een rare pijn eerst dacht ik dat het me baarmoeder was omdat ik tijdens het vrijen pijn en steken kreeg en rond me menstruatie leek het ook wel te verergeren, maar nu ben ik al een ruime tijd alleen en bemerk dat de pijn ook bij andere dingen opkomt zoals lopen, als ik me honden uit ga laten en ik loop iets te ver dan kan ik de dag daarna bijna niet meer op of om.
    zwaar tillen kan ik ook niet meer.
    het zijn steken in me onderbuik rond me heupbot en achter onder in me rug en dat straalt allemaal flink door alles aan de linker kant.
    ik hoop dat 1 van jullie al wat wijzer is geworden ik snap er niets van.
    soms is het ook een paar dagen weg en dan kan ik alles weer, maar daarna komt het weer terug en zit ik weer op de bank of ik ga slapen want ook zitten enzelfs liggen doet soms pijn.
    groetjes sansa

    Reageer
    #6

    beste susanna ik heb net endometriose en symptonen gegoogled, maar dat komt niet overeen met wat ik ervaar.
    wel bedankt voor het delen en ik ga zeker aan me huisarts vragen om daar aandacht aan te besteden je weet maar nooit.
    groetjes sansa

    Reageer
    #7

    Bij mij de zelfde pijn en na 6jaar zoeken hebbe ze vastgesteld dat het het bekkenpijn syndroom is.

    Groetjes kelvin

    Reageer
    #8

    Ik heb sinds korte tijd last van iets achter mijn heup ben 13 jaar en denk niet aan nierkanker aangezien deze pijn het enige is geen plas in bloed ofzo

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Het zouden groeipijnen kunnen zijn....

    Reageer
    #10

    Ik heb ongeveer de zelde klachten,de dokter denkt dat het ok vooral door spanning en stress komt. En omdat je dan nogal gespannen bent en blijft door die pijn kom je en een vicieuze cirkel terecht.

    Reageer
    #11

    Wat fijn dat ik dit lees! Ik zag al die pijnen; vrijen/onderbuikkrampen/onderrug/bovenbenen los van elkaar. Soms is het even minder, maar deze week weer erge last, vandaar dat ik hier terecht kom. Ik wil nog niet naar de dokter, omdat het vaa nog net draaglijk is, en soms ook niet zo erg. Maar ik hou dit forum in de gaten..

    Reageer
    #12

    Hallo,

    ervaar soortgelijke klachten, pijn in buik en darmstreek, linkerheup en onderrug, vreemd maar zie en lees hier klachten bij dames, wel heb ik de laatste tijd onder veel stress gestaan... ik weet niet of dit meespeelt maar heb de gewoonte nog laat te eten... ben enkele kilootjes bij gekomen...

    Mvg, Frank

    Reageer
    #13

    Idem hier.
    Bij mij is het men bekken dat vast zit die deze symptomen geeft.

    Reageer
    #14

    Hier ook deels zelfde klachten, alleen buikpijn niet altijd aanwezig. Bij mij in 2011 begonnen, door de jaren heen nooit meer weggeweest. Enorme heup en rugpijnen wat doorsteekt tot lies en benen. Onderzoek naar onderzoek en specialist naar specialist gehad, maar niemand die precies de oorzaak kan achterhalen. Nu in ieder geval sinds een half jaar ook slijmbeursontsteking aan beide heupkanten erbij. Sinds die tijd op krukken vertoeven. Hiervoor injecties gekregen, die helpen wel langzaam wat gelukkig. Nu hopen dat ze later de andere oorzaak nog kunnen vinden.

    Ben wel erg benieuwd hoe het inmiddels met jullie gaat! Is er nog iets gevonden? De klachten inmiddels weg of stabiel?

    Reageer
    #15

    Heb je al een uitstrijkje laten maken....ik heb een jaar lang met dezelfde pijn gelopen

     

    Reageer
Reageer op: onderbuik onderrug heup pijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief