Pijn bij plassen gaat niet weg.

  • #1

    Hallo!

    Ik zal hier even mijn verhaal uitleggen. Ik ben 18 jaar en heb sinds 8 maanden een vriend. Eerst deden we het telkens met condoom, nu hebben we al een paar maanden seks zonder condoom. Ik heb toen 1x last gehad van een blaasontsteking, maar na een antibiotica kuurtje was ik hier helemaal vanaf. Toen heb ik ongeveer anderhalve maand nergens last van gehad.

    Begin juni had ik last van lichte pijn bij het plassen. Ik was bang dat het een blaasontsteking zou worden dus ging cranberry pillen slikken en veel drinken. De lichte pijn bij het plassen (de ene dag erger als de andere) ging niet weg, maar ik kreeg ook geen andere klachten die wezen op een blaasontsteking.

    Op een gegeven moment had ik seks met mijn vriend (ik weet niet meer of dat met of zonder condoom was..) en toen kreeg ik in ene heel erg last van een geïrriteerd gevoel daar beneden, veel plassen etc. Dus ik naar de huisarts urine inleveren (die troebel was) en kreeg een kuurtje mee. Het geïrriteerde gevoel ging erg snel weg, maar de pijn bij het einde van een plas verdween niet (een beetje die soort "stekende" pijn). Het is niet zo dat ik het echt super veel pijn doet ofzo, maar het is wel vervelend.

    Toen had ik weer seks met mijn vriend.(zonder condoom, maar wel na de seks geplast en dergelijke) De seks deed wel aardig pijn. 2 dagen later had ik opnieuw last van pijnlijk/geirriteerd gevoel aan me blaas, veel plassen en pijn gevoel bij het plassen.
    Omdat de vorige kuur dus niet had geholpen ben ik weer naar de huisarts gegaan. Urine ingeleverd (was weer troebel) en kreeg ik een nieuwe kuur mee. Ook zou mijn urine op kweek worden gezet en onderzocht worden. Alles netjes afgemaakt en de klachten zijn zo eigenlijk allemaal weg, maar die lichte pijn bij het plassen (Als je bijna klaar bent met plassen zeg maar) die verdwijnt maar niet. Ze hebben mijn urni uiteindelijk niet volledig onderzocht omdat er niet "genoeg" bacteriën aanwezig waren. Ze gaan het pas onderzoeken als er een bepaalde hoeveelheid aan bacteriën in zit en dit was dus niet het geval. Dit vind ik ook maar vreemd.. Mijn kuur is nu klaar en ik heb sinds die laatste keer geen seks meer gehad. Ik ben ook heel bang dat als ik nu seks heb het de boel weer verergerd.
    De pijn is echt maar heel licht en dat is ook mijn enige klacht, maar toch vraag ik me af wat het kan zijn.

    Er wordt nu onderzocht of ik chlamydia heb, maar ik denk niet dat dat het kan zijn want mijn vriend en ik zijn de eerste voor elkaar waarbij we zonder condoom seks hebben. Dus dan lijkt me niet dat het dat kan zijn toch? Of wel?
    Heeft iemand enig idee wat ik dit zou kunnen zijn?
    Sorry voor het lange verhaal! Bedankt alvast!

    Reageer
Reageer op: Pijn bij plassen gaat niet weg.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief