Beurs gevoel zitvlak

 • #1

  Hallo,
  Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Ik heb veel pijn bij het fietsen. Drie meter fietsen is al te ver, zodra ik op het zadel ga zitten krijg ik zo'n beurs gevoel wat lijkt op zadelpijn, maar het onmogelijk kan zijn na zo kort fietsen! Dit kan niet aan mijn zadel liggen, want ik heb deze fiets/dit zadel al jaren, maar zo erg als nu heb ik dit nooit gehad. Plus dat ik het ook heb op andere fietsen. Ook nu (ik heb vanavond zo'n 20 minuten gefietst) heb ik nog pijn. Het is heel belemmerend, omdat trappen nauwelijks gaat als ik zo'n pijn heb. Fietsen doe ik dus ook bijna nooit meer... Af en toe heb ik ook pijn bij bijv. op het toilet zitten, echt heel vervelend.

  Moet ik er wel bij vermelden dat ik reumatische klachten en een heupdysplasie heb, maar ik geloof niet dat dit ermee te maken kan hebben. Wellicht is wel het litteken wat ik in mijn bilnaad heb (heupoperatie) een oorzaak, maar ik denk eerlijk gezegd van niet (zo voelt het niet).

  Groetjes

  Reageer
  #2

  Met een dergelijke medische voorgeschiedenis is het lastig algemene opmerkingen te maken over deze zadelpijn. Laat het perineum door uw arts beoordelen. Mogelijk kan uw partner ook eens zien of zich afwijkingen bevinden ter locatie van de pijn.

  Reageer
Reageer op: Beurs gevoel zitvlak
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief